Stue

Deltageren fikk kun to døgn på seg til å pusse opp stuen. Vinneren av konkurransen ble Martin og Aina og de stakk av med den jeve premien: Kjøkkenmontering fra Montér. Neste rom som står for tur er nemlig kjøkkenet!

For kjøkkeninspirasjon -les mer her

Aina og Martin

Martin og Aina bygde en tauvegg av båttau for å skille sonene i rommet. I tillegg lagde de sin helt egen TV-benk av kryssfiner og gummistrikk.

Kryssfinér fåes i 3 forskjellige kvaliteter som kun sier noe om utseende på platene. Hvis du skal bruke kryssfinér som ubehandlet vegg ønsker du kanskje lite kvist og små fargeforskjeller?

Les mer om kryssfiner

 

Oppskrift på TV-benken

Linn og Tina

Linn og Tina valgte en minimalistisk stil med rene former og enkle farger som grått, hvitt og sort.

Les mer her

Malin og Thomas

Tomas og Malin valgte mange nyanser av grått, og det ble et spennende rom med morsomme mønster og ulike geometriske former.

Les mer her

Hansemann og Malin

Hansemann og Malin valgte varme farger og spisebordssofaen ble trukket i velur.

Les mer her

 

Gulv

Vi har gulv i alle stiler, enten du ønsker det tradisjonelle eller vil sette ditt personlige preg.

 

Velg gulv med riktig farge og overflatebehandling som gir deg et resultat som står i stil til huset og som tåler slitasjen det utsettes for hver dag.

Les mer om våre gulv her

Snekker Sander viser deg hvordan du legger gulv

Maling

Utseendet som en maling gir skapes av farge, men også blankhetsgrad og struktur. Lyssetting, underlag og overflate har mye å si for om resultatet blir slik du har tenkt deg. Snakk med våre malingseksperter, så blir det som du har tenkt. 

 

Se vårt utvalg av maling og tilbehør

Nordic Classic

Ønsker du ferdigmalt veggpanel? Oppdag vår egen signaturkolleksjon - NORDIC CLASSIC. Nordic Classic har en tidløs og naturlig overflate som er svakt konveks og i tillegg supermatt. Det gir en lett, men eksklusiv følelse med naturlig lysfall. Det naturtro uttrykket og de lune og dype nordiske fargene passer like fint i alle rom.

Les mer her