Slik bygger du lettvegg med innerdør

Med en lettvegg kan du på en enkel måte endre husets planløsning og opplevelse av rommet. Vi viser deg hvordan du bygger en lettvegg med innerdør - fra forberedelse til ferdig resultat!

lettvegg med innerdør - et byggeprosjekt

Før du bygger lettvegg og monterer innerdør:

En lett skillevegg er lite arbeid målt mot forskjellen det utgjør for romfølelsen - og for husets planløsning. Med riktig verktøy, materialer og gode veiledninger for hvordan gå frem, skal vi hjelpe deg gjennom prosjektet - til et resultat som du er stolt av!

Vi guider deg gjennom hele prosjektet - steg for steg:

Steg 1: Bygge ramme
Steg 2:
Isolere veggen
Steg 3:
Velge veggens overflate
Steg 4:
Sparkle gipsveggen
Steg 5:
Male veggen
Steg 6:
Velge innerdør
Steg 7:
Montere innerdør
Steg 8:
Montere lister
Steg 9:
Montere dørhåndtak
Handleliste:
Handleliste lettvegg

Alle varene kan du kjøpe i vår nettbutikk og vi leverer varene helt hjem til deg hvis du vil. Lurer du på noe? Ta kontakt med oss, vi kan veilede deg!

Handleliste

lettvegg

Handleliste

Hva koster det å sette opp en lettvegg på 3,3m x 2,4m? Vi gir deg svaret og en komplett handleliste slik at du kan gå i gang med arbeidet.

Les mer

Våre tjenester

Når du skal bygge lettvegg eller montere innerdør, skal du vite at du har oss med på laget. I tillegg til alt du trenger til byggeprosjektet, kan vi også hjelpe deg med gjennomføringen. Her finner du tjenester som kan være nyttige før, under og etter at du har bygget veggen og satt inn døren. 

Allerede klar for neste prosjekt?

Vi har gode guider til andre byggeprosjekter, enten du ønsker å sette opp en lettvegg med eller uten innerdør, skifte vindu eller male veggen innendørs. 

Se alle våre byggeprosjekter