Slik bygger du terrasse

Å bygge en terrasse kan de fleste klare fint selv. På denne siden har vi samlet hele prosessen steg for steg - fra fundamentering til en ferdig terrasse hvor du kan få tid sammen med venner og familie. Vi guider deg gjennom byggeprosjektet!

bilde av uterom med flott terrasse fra Talgøi Møre Royal
Foto: Talgø

Før du begynner å bygge terrasse

Å bygge en terrasse kan være alt fra en enkel platting, til en terrasse med pergola og stor trapp. Det er noen ting det kan være lurt å tenke på før du begynner å bygge terrasse, som for eksempel: Hva slags grunn har du og hvor bor du? - Dette avgjør hva slags fundamentering du bør bruke. Skal du bygge pergola eller annet tak over terrassen? Da må fundamentet og rammen forsterkes.

Vi guider deg gjennom hele prosjektet - steg for steg:

Steg 1: Planlegging og fundamentering
Steg 2: Bygge rammeverk
Steg 3: Velge terrassebord
Steg 4: Velge skruer
Steg 5: Montere terrassebordene
Steg 6: Bygge trapp til terrassen
Steg 7: Bygge rekkverk
Steg 8:
 Beise terrassen
Steg 9: Vedlikeholde terrassen
Annet: Handleliste: Hva koster 20 kvm terrasse og hva trenger du?

Alle varene kan du kjøpe i vår nettbutikk. Vi leverer varene helt hjem til deg, hvis du vil. Lurer du på noe? Ta kontakt med oss, vi kan veilede deg!

Handleliste til 20 kvadratmeter terrasse

terrasse

Handleliste til 20 kvadratmeter terrasse

Les mer

Våre tjenester

Vi heier på alle som bygger terrasse, enten du har bygget mange før eller dette er din første platting. I tillegg til å ha alle produktene du trenger for å bygge en terrasse, har vi også tjenester som kan være nyttige før, under og etter at terrassen er ferdig. 

Allerede klar for neste byggeprosjekt?

Vi har gode guider til andre prosjekter, enten du ønsker å sette opp en støttemur i hagen, eller bygge en pergola i tilknytning til terrrassen. Vi i Montér er din byggevarespesialist og hjelper deg med prosjektene som gir et godt og varig resultat. 

Se alle byggeprosjektene