Tegn din egen garasje

Finner du ikke akkurat den garasjemodellen du vil ha? Eller ønsker du å tilpasse garasjen til stilen på huset ditt? Da kan vi hjelpe deg med å tegne din egen garasje.

Få garasjen akkurat slik du vil ha den
Ny tegning
Ny garasje

Enten du ønsker å tilpasse og gjøre justeringer på en av våre garasjemodeller eller du ønsker å tegne din helt egen garasje, kan vi hjelpe deg. Besøk ditt nærmeste byggevarehus eller ta kontakt her.

Ta utgangspunkt i skisser eller annen garasjemodell

Ta med deg bilder og eller tegninger av huset ditt om du vil at vi skal tilpasses garasjen til huset ditt. Eller lag en skissetegning på hvordan du ønsker at din nye garasje skal se ut. Du kan også ta utgangspunkt i en av våre garasjemodeller og vi tegner om modellen etter dine ønsker. 

Når du og vår byggeserviceansvarlig har blitt enige om hvordan garasjen skal se ut sender vi skissene til tegningsansvarlig. De tegner ut drømmegarasjen og sammen med din kontaktperson i byggevarehuset, blir dere enige om tegningene er etter ønske og godkjenner byggetegningene. Dersom du er usikker på hva som kreves av godkjenninger, gjør deg kjent med regler for bygging av garasjer her

Garasjetegninger til fast pris

Tegning av endringer på eksisterende garasjemodell eller ny garasje har vi gode priser på. Det er fastsatte priser slik at du som kunde har en forutsigbar og fast pris å forholde deg til. Priser for 2021: 

Omtegning / justering av garasjetegninger: Fastpris 2.490,-

Dette gjelder bygningsdeler og komponenter som kan heves, senkes, flyttes, fjernes, forstørres, forminskes eller legges til fra programmets kartotek (herunder vinduer, dører, trapper mv.) 

Etterjustering på allerede omtegnet bygg: . Kr 790,- pr medgått halvtime

Det vil si ettersendt informasjon som medfører endring av tegning samt større endringer, for eksempel tegning av nytt takoppbygg og endring av takform.

Nytegning av garasje: Kr 8750,-

Dette gjelder garasjer på inntil 70 m2 BRA/BYA, og inntil én målverdig etasje.

Øvrige tegneoppdrag: Pris på forespørsel

Tilbygg, situasjonsplan, inntegning av terrenglinjer og lignende.

Praktisk informasjon

Prisene gjelder i 2021, og prisendringer kan forekomme etter det.

Fra vi mottar skisser tar det ca. to uker til du får tegning av din drømmegarasje i retur. Når dere er samstemte om hvordan garasjen skal se ut godkjennes tegningen av deg som kunde. 

Levering av materialer til garasje

Selger i vår byggeserviceavdeling mengdeberegner og bestiller alt av materialer du trenger for å bygge garasjen. Tiden det tar fra bestillingen er sendt, til du har materialene levert tar vanligvis ca. 2-3 uker (takstoler kan ta noe lenger tid i høysesong og kapasitet). Du kan velge om du ønsker å få alt levert samtidig, eller om du vil dele opp leveransen i 3 deler for å gjøre det enklere for deg som kunde. 

  1. delleveranse - Grunnpakken du trenger for å støpe såle.
  2. delleveranse - Alt av trelast
  3. delleveranse - Takstoler og takstein etc.