Siena – inspirert av Italia

Siena er klassisk og tidløst kjøkken, inspirert av Italia. Leveres i 14 forskjellige farger!

 

Siena er et minimalistisk kjøkken som kan passe inn i mange hjem, enten du har en moderne stil, eller mer tradisjonell. Siden du kan velge mellom et bredt utvalg av farger, er det lett å finne noe som passer til din stil. Knallfarger, jordfarger, designklassikere, avantgarde eller bestemors klassikere. Alt passer.

Kjøkkenet har en matt overflate, som er forlokkende å ta på. Det er ikke så lett å se det hvis man ikke vet om det, men ute hos våre forhandlere er det denne delikate softmatte overflaten som tiltrekker flest kunder. Takket være smussavvisende finish kan Siena Matt Hvit tåle mange berøringer. 

Dette er et kjøkken som kan fornyes fullstendig med litt nytt tilbehør. Inspirasjonen er hentet fra Italia, og de lysekte rengjøringsvennlige overflatene er lakkert med vår ekstra slitesterke UV-behandlede polérbare polyuretanlakk.

Velg og vrak i farger!

Siena er en malt front og kommer i hvit eller, til en litt høyere pris, i en av AUBOs 14 flotte trendfarger. Bildene av våre kjøkken er ment som inspirasjon. Du kan mikse materialer, farger og innredninger på kryss og tvers av hverandre, slik at det passer til din smak og dine behov. Se mer hos vår kjøkkenleverandør AUBO. AUBO er en dansk kvalitetsleverandør av kjøkken, og Montér er de eneste i Norge som selger AUBO kjøkken.

I våre kjøkkensentre kan du se noen av våre kjøkken utstilt og du kan få gratis tegnetime. Vi tegner det kjøkkenet du ønsker deg! Bestill tegnetime her.

Mer om nytt kjøkken