AUBO Scala – kjøkken i all verdens farger

Har du hørt om «AUBO Scala»? Ikke? Det er en gylden mulighet til å personliggjøre kjøkkenet ditt ved å velge blant flere enn 2000 vakre farger. Som eksklusiv forhandler av AUBO i Norge, tilbyr vi denne muligheten til våre kunder. Les mer og kom gjerne innom ditt nærmeste kjøkkensenter for å oppleve fargene!

  gult kjøkken i ulike kjøkkenmodeller
  Med AUBO Scala kan du velge blant 2000 unike fargenyanser. Er du ute etter et gult kjøkken, er mulighetene mange! Til venstre ser du kjøkkenmodellen Skagerak, til høyre Siena i litt ulike nyanser av gul. Foto: Aubo

  Velg blant mer enn 2000 vakre farger og et utvalg kjøkkenmodeller

  AUBO tilbyr nå fritt fargevalg på en rekke av sine kjøkkenmodeller. Det betyr at du ved å utforske AUBO Scalas uendelig mange flotte farger kan finne akkurat den nyansen som passer din personlighet – og som gir hjemmet en helhetlig stil.

  Drømmer du om sjarmerende pasteller, støvete, romantiske nyanser eller kanskje varme jordfarger? Med AUBOs utvalg av unike AUBO Scala-farger kan du realisere selv de villeste og mest fargerike kjøkkendrømmene.

  Velg mellom kjøkkenmodellene Skagerak, Siena, Toscana, Bello, Sembra og Venezia. Alle kjøkkenmodellene kan fargesettes etter din smak og stil. På på den måten vil du få et helt unikt og personlig opplevelse i hjemmets hjerte. 

  AUBO Scala tilbyr over 2000 forlokkende farger, så her er det noe for enhver smak og anledning. Med AUBO Scala er fargen gammelrosa ikke bare gammelrosa, men akkurat den nyansen av gammelrosa du ønsker deg. Besøk ditt nærmeste Montér kjøkkensenter og opplev hele AUBO Scala i gammelrosa.

  Aubo kjøkken: Oppdag tidløs design, smart funksjonalitet og førsteklasses materialer. Skap ditt drømmekjøkken med Aubo. Utforsk vårt brede utvalg nå!
  Rosa finnes slett ikke bare i én nyanse! Slipp løs ditt kreative selv og finn rosatonen du ønsker, enten det er med et snev fersken eller et hint av lilla. Er din kjøkkendrøm rosa, mon tro? Til venstre Skagerak og til høyre kjøkkenmodellen Venezia. Foto: Aubo

  Kjøkken med ditt helt personlige fargevalg – verdt å vente på

  Når du skal i gang med kjøkkenprosjektet, er det lurt å tenke gjennom hvor lang tid, og hvilket budsjett du har for det ferdige resultatet. Les vår sjekkliste for kjøkkenplanleggingen her. 

  Når du kjøper et kjøkken med ditt helt personlige fargevalg, vil kjøkkenet bli helt unikt. Nettopp derfor, må du smøre deg med litt ekstra tålmodighet. Normalt vil produksjonstiden for et kjøkken malt i en AUBO Scala-farge typisk forlenges med tre uker. Verdt å vente på? Definitivt!

  Et unikt kjøkken – en firestegs rakett

  1. Velge kjøkkenmodell og gjøre fargevalg
  Det første steget på vei til et nytt kjøkken, ligger hos deg. Velg den kjøkkenmodellen og den fargen du ønsker at skal utgjøre ditt nye drømmekjøkken.
  Dersom du er usikker på valg av kjøkkenmodell, kan du se alle kjøkkenmodellene fra AUBO her.

  2. Aubo Scala sendes til maler
  Når valget er tatt og kjøkkenet er bestilt, sender AUBO alle kjøkkendelene til maleren slik at kjøkkenet får akkurat den nyansen du drømmer om. Du velger selv om alle fronter og endevegger skal males, eller om du ønsker at enkelte deler forblir umalt.

  3. Kvalitetssjekk av kjøkkenet
  Når alle delene er malt og har herdet, sendes kjøkkendelene tilbake til AUBOs kjøkkenfabrikk for en gjennomgang av hvert element. Dyktige kjøkkenspesialister går over kjøkkendelene og gjør en kvalitetssjekk av de malte delene.

  4. Levering og montering
  Snart alt er kvalitetssjekket, leverer AUBO ditt nye drømmekjøkken som avtalt. Ved å kontakte Byggeservice i ditt nærmeste byggevarehus, kan du bestille montering av kjøkkenet.

  AUBO Scala er tilgjengelig i disse kjøkkenmodellene

  Hvordan velge farge til kjøkkenet?

  Med en NCS-fargevifte vil du bli presentert for mer enn 2000 unike fargealternativer. Velg mellom klassiske, dristige, rolige, festlige, elegante, vakre og unike farger. Hvilken farge du ønsker på kjøkkenet er helt opp til deg! Ved besøk til et av våre kjøkkensenter, vil du kunne se alle de utvalgte fargene vi tilbyr.

  aubo scala kjøkken
  Her ser du kjøkkenmodellen Siena i tre ulike farger. Foto: Aubo

  Finn rett farge ved hjelp av en fargeprøve

  Når du har funnet fargen du ønsker å fargesette kjøkkenet med, kan du kjøpe med deg en eller flere fargeprøver hjem for å teste det mot resten av hjemmet. Dersom du har vanskelig for å bestemme deg, anbefaler vi deg å ta med inntil 3 fargealternativer hjem slik at du får valgt den fargen som kjennes mest riktig – og som du kan ha glede av i langt tid fremover.

  fargeprøve til kjøkken fra Aubo
  Usikker på valg av farge? Kjøp med deg en fargeprøve eller tre, så kan du ta valget i ro og mak hjemme. Foto: Aubo

  Tips! Når du jobber med å velge riktig nyanse, anbefaler vi deg å være oppmerksom på at fargen vil variere avhengig av overflaten malingen påføres. Sørg også for å observere fargen på ulike tidspunkt gjennom dagen, ettersom lyset i rommet også er avgjørende for opplevelsen av fargen.

  Vanskelig å velge farge? Vi hjelper deg gjerne

  Utover de 2000 fargene du kan velge blant, har AUBO satt sammen en unik trendkolleksjon med 14 flotte og tidsaktuelle farger, som ledende trend- og fargeeksperter peker på som toneangivende for tiden. På denne måten kan du istedenfor å la deg overvelde av antallet fargemuligheter, gjøre et trygt valg blant de definerte trendfargene. Du kan oppleve alle trendfargene ved ditt lokale Montér kjøkkensenter.

  Aubo kjøkken: Oppdag tidløs design, smart funksjonalitet og førsteklasses materialer. Skap ditt drømmekjøkken med Aubo. Utforsk vårt brede utvalg nå!

  Planlegger du nytt kjøkken?

  Her har vi samlet relevante artikler for kjøkkenplanleggingen. Finn ut hva du bør tenke på når du planlegger et nytt kjøkken, alt fra mengde benkeplass, valg av planløsning eller hvordan plassere de ulike sonene for å optimaliser arbeidet på kjøkkenet.