Slik foregår et kjøkkenmøte hos Montér

Å velge riktig kjøkken handler om grundig planlegging og kunnskap om de ulike valgmulighetene som finnes. Ved å booke et kjøkkenmøte hos oss får du hjelp og veiledning gjennom hele prosessen.

  Få skreddersydde råd ved å booke et kjøkkenmøte. Utforsk våre kjøkkenløsninger og designalternativer. Skap ditt drømmekjøkken sammen med oss.
  Book et kjøkkenmøte hos Montér, og møt en av våre kjøkkenspesialister som ser frem til å hjelpe deg. Foto: Montér

  1. Book et kjøkkenmøte

  Når vi kjøper ny bolig eller skal pusse opp, legger vi gjerne inn litt ekstra penger til nytt kjøkken i budsjettet. Samtidig er det jo et prosjekt de fleste av oss ikke gjør overilt. Det ligger mye tankearbeid og planlegging bak et kjøkkenbytte, og mange setter pris på å få gode råd. Derfor har vi kjøkkensentre med dedikerte spesialister over hele landet. Samtlige tilbyr en gratis og uforpliktende tegnetime.

  Første steg på veien mot ditt nye kjøkken er å booke inn et kjøkkenmøte. Dette gjør du enkelt ved å kontakte oss direkte, enten via nettsidene våre,  på telefon – eller ved å ta turen innom! Du kan også fylle ut dette skjemaet, så vil en av rådgiverne våre ta kontakt for å avtale tidspunkt:

  Book et kjøkkenmøte her

  2. Send oss mål og skisser på forhånd

  For å få mest mulig ut av kjøkkenmøtet er det lurt å gjøre visse forberedelser på forhånd. Mål opp alle vegger, tak, dører, vinduer og karmer, og lag en en skisse over rommet som også viser el-uttak, strømbrytere, varmeovner og vinduer.

  Tenk også over følgende:

  • Hvilken stil og farger ønsker du på kjøkken og benkeplate?
  • Hva fungerer bra, og hva ønsker du annerledes i ditt nye kjøkken?
  • Arbeidsflyt og nok plass til å jobbe funksjonelt er viktig på kjøkkenet – hvilke praktiske funksjoner ønsker du i kjøkkenet? Er det behov for pc- eller lekseplass?
  • Hvor er avløp og elektrisk plassert? Kan det eventuelt flyttes?
  • Tenk gjennom hva du skal ha plass til i skuffer/skap og hvor mye oppbevaringsplass du trenger til matvarer og utstyr.
  • Hvitevarer – innebygd eller frittstående? Beholde eksisterende eller nye?
  • God belysning og plassering av elektriske punkt er viktig i et kjøkken. Avklar plassering/type belysning og hvor du ønsker å bruke småelektriske produkter.
  • Hva er budsjettet?
  • Skal det gjøres noe mer med vegger, gulv, dører og vinduer? Tenk gjennom hvilke farger som skal passe sammen i rommet.
  • Ønsker du hjelp til montering og annet fagarbeid?

  Ved å sende oss denne informasjonen på forhånd får kjøkkenkonsulenten et godt utgangspunkt for å lage en grovskisse og gi deg et raskt overslag over mulighetene. Vi sender deg grovskissen i god tid før kjøkkenmøtet, slik at du rekker å se gjennom denne i ro og mak.

  Les mer: Slik velger du riktig planløsning til kjøkkenet

  Kjøkkenmodeller fra AUBO

  3. Tegn ditt nye kjøkken

  Under kjøkkenmøtet går kjøkkenkonsulenten gjennom dine ønsker og behov. Du får gode råd og veiledning basert på deres ekspertise og kunnskap om kjøkkenløsninger. Det kan være at noen av dine ønsker ikke er mulig å oppfylle, i så fall vil vi forklare hvorfor og komme med alternative løsninger. I møtet vil dere også se på ulike vasker og benkeplater som passer til din stil og funksjonalitet. Målet er å sikre at du får et kjøkken som ikke bare ser bra ut – men som også fungerer optimalt i hverdagen! Hvilket kjøkkenoppsett du vil tegne, avhenger av smak, plass og hvor store arbeidsflater du trenger.

  For oss er det en æressak å kunne stå inne for det vi leverer til deg. Derfor har vi valgt AUBO som vår kjøkkenleverandør. AUBO har levert kjøkken i alle prisklasser i over 30 år, og med et stort utvalg av elementer kan vi oppfylle stort sett alle dine kjøkkendrømmer.

  Når kjøkkenmøtet er ferdig, tar du med deg ferdige tegninger hjem, og får tid til å vurdere om kjøkkenløsningen passer til dine ønsker og budsjett. Dersom du ønsker ytterligere veiledning eller har behov for å justere noen detaljer, kan du selvsagt avtale et oppfølgingsmøte – eller vi kan justere detaljer og sende deg oppdaterte tegninger på mail.

  Tips! Fordi vi er et fullverdig byggvarehus har vi også god kompetanse om andre elementer i kjøkkenet – for eksempel gulv, vegger og vinduer. Vi hjelper deg gjerne med å finne materialene som passer din stil og ditt behov.

  Bekreft bestilling – og gled deg til å bruke ditt nye kjøkken!

  Når du har gjort dine endelige valg og bestemt deg for å bestille kjøkkenet, tar du kontakt med Montér for å bekrefte bestillingen. Så er det bare å starte nedtellingen: Leveringstiden på kjøkken er rundt 4-10 uker, og frakten er selvsagt inkludert i prisen du betaler.

  Tips! Vi anbefaler å bestille montering for å sikre et perfekt sluttresultat. Da får du i tillegg båret kjøkkenet inn av montør. Dersom du trenger tips til elektriker eller rørlegger, formidler vi dette i kjøkkensentere som tilbyr montering.

  Book et kjøkkenmøte her

  Kjøkkenmodeller fra AUBO