Aubos Napoli - et hav av muligheter

I den flotte Napoli-serien fra Aubo finnes det nok av kombinasjonsmuligheter til kjøkkenet for både dører og kanter. Her får du kvalitet i en rekke farger!

Aubos Napoli kjøkken i beige satt opp som L-kjøkken
Napoli kjøkken fra Aubo kommer med matte overflater samt farger i høyglans

Aubos Napoli-kjøkken har dører kledd med høytrykkslaminat på både for-og baksiden, som gir en robust og matt overflate med et eksklusivt uttrykk.

Aubos Napoli-kjøkken i 13 farger

Napoli kommer i ikke mindre enn 13 farger fra hele fargeskalaen. Ønsker du et skarpere uttrykk, kan dørene innrammes av kanter i sortbeiset tre, heltre av valnøtt, eik natur eller hvittonet eik. Dørene er også tilgjengelig med vitrinefront.

Se og les mer om Napoli

Kostnadsfritt kjøkkenmøte

Ønsker du mer informasjon om mulighetene hos Napoli-serien? Bestill et kostnadsfritt kjøkkenmøte med en av våre kjøkkeneksperter, så hjelper vi deg i gang! Se også alle våre 15 kjøkkenmodeller fra danske Aubo her.

Planlegger du nytt kjøkken?

Her har vi samlet relevante artikler for kjøkkenplanleggingen. Finn ut hva du bør tenke på når du planlegger et nytt kjøkken, alt fra mengde benkeplass, valg av planløsning eller hvordan plassere de ulike sonene for å optimaliser arbeidet på kjøkkenet.