Fenix kjøkken – det beste av begge verdener

Fenix kjøkken fra danske Aubo har revolusjonert kjøkkenbransjen.

fenix kjokken deep blue
Fenix kjøkken favner det beste innen design og funksjonalitet

At kjøkkenkunder lar seg begeistre av overflatene hos Fenix-serien fra Aubo er fullt forståelig.

Frontene hos Fenix er dekket av et spesialbehandlet høytrykkslaminat. Resultatet er en supermatt overflate med et fløyelsmykt utseende. Fenix er også tilgjengelig som både benkeplate og vitrinefront med de samme egenskapene. Skap uten håndtak er også en valgmulighet.

Fenix har glatte skap med et minimalistisk uttrykk og samme farge på dører og sidefronter. Som alternativ til de åtte fargene på frontene kan Fenix-skapene leveres med avskåret heltrekant i valnøtt, ask, sort, eik natur eller hvittonet eik. De glatte Fenix-skapene er også tilgjengelig i den populære Venezia-serien, i enten valnøtt, eller hvittonet eik (gjelder ikke vitrinefront).

Fenix kjøkken funksjonalitet

Fenix-serien er spesiallaget for deg som ønsker et kjøkken som både er vakkert og motstandsdyktig. Den supermatte overflaten i høytrykkslaminat motstår både fingermerker og hardhendt behandling. Skulle du likevel være så uheldig å skrape overflaten, så kan den i de aller fleste tilfeller repareres.

Fenix-laminatet er dessuten skittavvisende og antibakteriell, og dermed perfekt egnet for barnefamilier.

Se og les mer om Fenix

Vi hjelper deg med Fenix kjøkken!

Planer om å bytte kjøkken, eller ønsker du mer informasjon? Bestill et kostnadsfritt og uforpliktende kjøkkenmøte med en av våre kjøkkeneksperter, så hjelper vi deg i gang. Se også alle våre 15 kjøkkenmodeller fra danske Aubo her.

Fenix kjøkken favner det beste innen design og funksjonalitet
Fenix kjøkken favner det beste innen design og funksjonalitet
Fenix deep blue aubo kjøkkenbenk med moccamaster
Fenix i fargen Deep Blue
fenix kjøkkenhylle fargen deep blue
Kjøkkenøy med gode oppbevaringsmuligheter
aubo fenix deep blue med hylleløsning
Skap ditt drømmekjøkken med Fenix fra Aubo

Skap kjøkkenet du drømmer om 

Kjøkkenet du drømmer om blir til med utgangspunkt i din hverdag og dine behov. Med rett valg av kjøkkenoppsett, tilpasning etter bruk og personlige stil vil du få et kjøkken som du vil ha stor glede av i lang tid fremover.