Et solid kjøkken med Stone Oak

Med Stone Oak får du et solid kjøkken med et vakkert og naturtro uttrykk av børstet eik, uten å felle ett eneste tre.

solid i-kjøkken i lys eik med modellen Aubo Stone Oak
Det solide kjøkkenet Stone Oak i Yellowstone

Den inspirerende overflaten på de dørene i Stone Oak-serien forener det beste fra to verdener; optimal slitestyrke og sjarmerende fargespill. Med sin høye slitestyrke, får du her en solid kjøkkenmodell.

Kjøkkenfrontene er kledd i dobbeltmelamin. Den vannrette og naturtro preget er presset ned i overflaten med hjelp av nyutviklet teknologi, som sørger for at strukturen og fargen ikke påvirkes av for eksempel damp eller sollys. Resultatet er en autentisk opplevelse av nyskåret, børstet eik, som er like pen selv etter 20 år. Dessuten er overflaten meget rengjøringsvennlig.

Stone Oak kommer i hele 14 farger og 2 varianter; Yellowstone i lys, børstet eik og den mørkere Gladstone. Er du ute etter et solid kjøkken med slitesterk overflate, er Stone Oak verdt å se nærmere på!

Vi hjelper deg med ditt kjøkken

Planer om å bytte kjøkken? Bestill et kostnadsfritt og uforpliktende kjøkkenmøte med en av våre kjøkkeneksperter, så hjelper vi deg i gang med ditt Stone Oak-kjøkken. Se også alle våre 15 kjøkkenmodeller fra danske Aubo her.

solid i-kjøkken i lys eik med modellen Aubo Stone Oak
Solid kjøkken med Stone Oak Yellowstone
moodboard stone oak kjøkken aubo
Stone Oak Yellowstone - et moodboard
solid i-kjøkken i lys eik med modellen Aubo Stone Oak
Det solide kjøkkenet Stone Oak i Yellowstone
kjøkken med lys inn fra doble dører med glass aubo
Stone Oak Yellowstone

Planlegger du nytt kjøkken?

Her har vi samlet relevante artikler for kjøkkenplanleggingen. Finn ut hva du bør tenke på når du planlegger et nytt kjøkken, alt fra mengde benkeplass, valg av planløsning eller hvordan plassere de ulike sonene for å optimaliser arbeidet på kjøkkenet.