Et tidløst kjøkken med Siena fra Aubo

Et tidløst kjøkken blir ikke umoderne. Siena fra Aubo er et klassisk valg med store muligheter.

hvitt, slett og tidløst kjøkken fra aubo
De slette frontene gjør Siena til et tidløst kjøkken. Kan fint kombineres med Oak Line fra Aubo.

Et tidløst og minimalistisk kjøkken passer inn i de fleste hjem, og vil stå seg godt også hvis du bytter stil i resten av boligen. Siena fra danske Aubo har en slett, softmatt overflate, som inviterer til å bli både berørt og beundret.

Den tidløse kjøkkenfronten hos Siena er av en halvhard fiberplate som er mattmalt, og kan også leveres som vitrinefront. Den softmatte overflaten er lakkert i en ekstra slitesterk polyuretanlakk som gjør den svært rengjøringsvennlig. Den polérbare lakken gjør også at overflaten tåler mye berøring uten at det oppstår merker.

Siena leveres som standard i hvite Siena Basic, men er tilgjengelig i hele 14 alternative trendfarger. Husk at du enkelt kan oppnå kontraster ved å alternere farger på for eksempel under- og overskap.

Se og les mer om Siena

Ute etter ett tidløst kjøkken? Vi hjelper deg!

Planer om å bytte kjøkken? Bestill et kostnadsfritt og uforpliktende kjøkkenmøte med en av våre kjøkkeneksperter, så hjelper vi deg i gang med ditt tidløse Siena-kjøkken. Se også alle våre 15 kjøkkenmodeller fra danske Aubo her.

Siena kjøkken fra Aubo i hvit utførelse
Siena fra Aubo i hvit utførelse
aubo kjøkken i hvit utførelse
Siena i hvit utførelse
hvitt, slett og tidløst kjøkken fra aubo med trekrakker i front
Hvite, slette flater trekker lyset inn i rommet
moodboard med kjøkkenredskaper og kjøkkenfront
Siena hvitt kjøkken - et moodboard

Skap kjøkkenet du drømmer om 

Kjøkkenet du drømmer om blir til med utgangspunkt i din hverdag og dine behov. Med rett valg av kjøkkenoppsett, tilpasning etter bruk og personlige stil vil du få et kjøkken som du vil ha stor glede av i lang tid fremover.