Alt om kjøkken

Lyst eller mørkt kjøkken? Med eller uten overskap? Det er mye å tenke gjennom ved valg av nytt kjøkken og veien innebærer flere faser. Her har vi samlet alt fra inspirerende kjøkkenmodeller til praktiske hensyn du bør tenke på før, under og etter at din kjøkkendrøm er blitt virkelig.

Skagerak fra Aubo med hvite og blå fronter
Skagerak fra Aubo med hvite og blå fronter

Dansk design og kvalitet hos Montér

Som eksklusiv forhandler av kjøkken fra Aubo tilbyr vi dansk kvalitet i alle stiler, størrelser og prisklasser. Velg mellom kjøkken i naturlige materialer og fargesatte fronter.

Med fokus på å finne gode løsninger som møter dine behov sørger vi for å gjøre kjøkkenet til den perfekte rammen rundt et godt hjemmeliv. Dersom du allerede har klart for deg hvordan ditt drømmekjøkken, kan du booke et kjøkkenmøte med en av våre kjøkkenspesialister.

Hvilken farge skal jeg ha på kjøkkenet?

Hvilken farge skal jeg ha på kjøkkenet?

Her har vi samlet kjøkkenmodeller i ulike farger og utførelser

Les mer

Vet du allerede hvilken stil du er ute etter?

Dersom du allerede har gjort deg opp mening om hvordan ditt neste kjøkken skal se ut, kan du lese mer og la deg inspirere av utvalget innenfor kjøkken i hvite nyanser, mørke farger og utførelser i eik. 

Se alle våre kjøkkenmodeller

 

Hva koster et kjøkken?

Hva koster et kjøkken?

Et kjøkken kan være en stor investering. Få en oversikt over det som bestemmer hva ditt kjøkken vil koste.

Les mer

Se alle artikler om kjøkken

Skreddersydde kjøkken er vår viktigste oppgave

AUBO - Dansk kjøkken på sitt beste

Skreddersydde kjøkken er vår viktigste oppgave

Et skreddersydd kjøkken tilpasses nøyaktig dine ønsker og behov. Som eksklusiv forhandler av danske kvalitetskjøkken fra AUBO, oppfyller vi din kjøkkendrøm.

Les mer