Glassrekkverk Opus

Ønsker du å nyte utsikten fra terrassen med et tidløst, solid og trygt glassrekkverk? Vi har løsningen med Opus Glassrekkverk.

Stilig og elegant

Opus glasssrekkverk gir en fin utsikt og utvider romfølelsen. Glassrekkverk er stilig og elegant både inne og ute. Med våre glassrekkverk får du et tidsløst glassrekkverk i herdet laminert sikkerhetsglass som tåler både vind og vær, og det ruster ikke. 

Modulsystem

Mål opp terrassen eller der du ønsker glassrekkverket, og beregn hvilke og hvor mange glass og stolper du trenger til ditt prosjekt. Vi har 6 forskjellige størrelser på glassene fra 64,5cm til 117,5cm. Det er lurt å tenke på symetrien, slik at du får flest mulig like størrelser på glassene. 

Montér viser deg hvordan du setter opp Opus glassrekkverk

Vi viser deg med enkle steg hvordan du kan få glassrekkverk på verandaen eller terrassen din. Nyt utsikten med Opus glassrekkverk! 

Monteringsanvisning for Opus glassrekkverk

Ønsker du å montere glassrekkverket selv, eller får hjelp av en håndverker finner du fullstendig monteringsanvisning her.

Ikke helt bestemt deg ennå for hva du skal velge?

Les mer om hva du må tenke på når du skal velge terrasserekkverk.

Viktig å tenke på når du skal montere et glassrekkverk

Når du skal montere glassrekkverket er det viktig å sette seg inn i jobben som skal gjøres, se vår gjør-det-selv-film, lese monteringsanvisningen, eller få hjelp av en håndverker

Like sikkert som et rekkverk av tre

Glassrekkverk som er montert riktig er like sikkert som et rekkverk av tre. Men glass må behandles annerledes, og det er er fasen før montering som er viktig. Glass tåler ikke å bli kastet rundt, og må behandles med varsomhet. Sørg for å bære glasset med varsomhet og ha tepper, bobleplast eller filtduk tilgjengelig for å ha noe å rundt glasset eller til å sette det ned på. 

Ved montering på takterrasse eller lignende hvor det finnes en membran fra før, bør enn unngå å penetrere membranen. I tilfelle membranen må penetreres bør en fagmann utføre jobben.

Sørg for god innfesting

Ved montering av Opus glassrekkverket er det svært viktig å sjekke at underlaget er solid. Glassrekkverket er ikke sikrere enn underlaget det er festet i. Stolpene er 9,1cm fra skrue til skrue, og det er viktig at festet under gulvet eller terrassebordene som skruene festes i er solid, gulvet eller terrassebordene har ikke nok feste. Er du i tvil bør du rådføre deg med en byggmester.

   Sjekk hva som er under terrassebordene. 

Glassrekkverket kan brukes både inne og ute

Hva med glassrekkverk i en trappeoppgang, hems eller ved etasjeskiller. Opus glassrekkverk kan monteres både inne og ute, og det er de samme glassene, stolpene og håndløperne som brukes ved utendørs montering. Du er kun skruene og innfestingen som er forskjellig basert på underlaget.  

Stolpen må festes i et underlag som er solid.

5. Raske tips til vedlikehold

For at man skal nyte glassrekkverket fullt ut, må det holdes rent og pent og fritt for flekker på glasset og stolpene. Vi gir deg 3 raske tips til hvordan man enkelt holder det rent.  

Opus glassrekkverk_etter_inne_interiør.jpg

  1. Vask/puss glassene med vanlig vindusvask ved behov.
  2. Stolpene vaskes med mildt rengjøringsmiddel, lunket vann og myk klut.
  3. Hold glass og stolper unna produkter med slipemiddel.
    Dersom du følger disse 3 tipsene har du et flott glassrekkverk som du kan nyte år etter år.