Med infrarød terrassevarmer varer utesesongen lengre

En terrassevarmer med elektrisk, infrarød varme gjør det behagelig å tyvstarte utesesongen, samtidig som du ikke trenger å pakke ned grill og utemøbler før sent på høsten.

  En terrassevarmer gjør det lunere og varmere på uteplassen.

  En terrassevarmer med elektrisk, infrarød varme gjør det mulig å tyvstarte utesesongen, samtidig som uteplassen kan brukes lenger ut på høsten.

  Infrarøde terrassevarmere forlenger sommeren

  Med en effektiv terrassevarmer blir sommerkveldene enda lengre. En terrassevarmer gjør det lunere og varmere på uteplassen også om våren og på høsten.

  Våre terrassevarmere har ekte, infrarød varme. Dette gjør at terrassevarmeren varmer det den treffer, nesten slik som det kjennes ut i sola. Her er noen tips til hva du bør vurdere før du går i butikken for å handle.

  Hvilken terrassevarmer er best?

  Vel, den beste terrassevarmeren er den du blir mest fornøyd med. Vil du i størst mulig grad unngå det infrarøde lyset når varmelampen ute er på? Dersom du vil dempe det røde lyset, bør du se etter en terrassevarmer med ULG Pluss-teknologi. Dette gjør at varmelampen avgir mindre lys.

  De fleste foretrekker også en lydløs terrassevarmer, et ønske flere av terrassevarmerne innfrir. Har du en vinterhage eller innglasset balkong, vil du kanskje ha muligheten til å skru på varmen litt før du kommer hjem og vil sette deg ut. Fjernstyring av terrassevarmeren er fullt mulig.

  Les også: Dette bør du tenke på når du handler robotgressklipper

  Styr terrassevarmeren enkelt via telefonen

  Flere av våre terrassevarmere kan enkelt styres med app fra smarttelefonen din. Hvis du i tillegg kjøper flere like terrassevarmere, kan du styre alle samtidig via mobilen. I appen kan du for eksempel styre varmestyrken, og skru av eller på.

  Takhengt, vegghengt eller stående terrassevarmer

  Elektriske terrassevarmere er perfekte til små balkonger og mindre verandaer. De kan enkelt monteres på vegg eller i tak. Hvis du ikke har mulighet til takhengt eller vegghengt terrassevarmer, kan du også montere den på et stativ slik at du får en stående terrassevarmer.

  Utvalgte terrassevarmere