Skjerm uteplassen med utrekkbart sideseil

Dersom du har en liten balkong eller veranda tett inntil naboen, er det praktisk å kunne skjerme uteplassen med en utrekkbar levegg, slik et sideseil fungerer.

  Skjermet uteplass med sideseil
  Et utrekkbart sideseil skjermer uteplassen din mot både innsyn og vind. Foto: RCK

  Et utrekkbart sideseil rulles enkelt ut og fungerer som en levegg når du trenger å skjerme uteplassen din for sol, innsyn, eller litt vind. Trekk leveggen raskt inn igjen når du vil åpne opp for utsikten. Sideseilet ruller seg inn automatisk.

  Når sideseilet ikke er i bruk, tar det liten plass og oppmerksomhet innrullet i den beskyttende kassetten sin. Sideseilet passer derfor også godt på en platting på campingplassen eller andre steder med begrenset plass.

  Hvordan feste sideseil som utrekkbar levegg

  Kassetten monteres på en vegg eller stolpe. Derfra monteres den andre stolpen med en avstand på inntil tre meter. For stolpen følger det med braketter for montering enten direkte eller ved hjelp av et beslag til fast underlag. Med et beslag, kan stolpen løftes ut og fjernes når sideseilet ikke er trukket ut og i bruk.

  En utrekkbar levegg i form av sideseil skal tåle både vind og vær, men vi anbefaler at du ruller det inn ved kraftig vind. Du bør også lagre det inne over vinteren. Sideseil kommer i flere størrelser.

  Sideseil for skjerming