Vedlikeholdsfritt gjerde

Ønsker du et vedlikeholdsfritt gjerde rundt hagen, tomten eller på balkongen? Her får du konkrete tips til materialer du bør bruke!

  Hvitt og vedlikeholdsfritt Ryvingen-gjerde montert på trebeiset verandagulv med rosa potteblomster og sjøutsikt.
  Ryvingen vedlikeholdsfritt gjerde hos Montér passer like godt på plattingen, som i hagen eller rundt tomten. Foto: RKC

  - Først og fremst er et vedlikeholdsfritt gjerde behagelig å eie, nettopp fordi de krever minimalt med vedlikehold, kun normal vask når det trengs. I tillegg er disse gjerdene svært enkle å montere, for ikke å glemme, pene å se på.

  Det sier Vibeke Kaareng Rotegård, som er produktsjef i Optimera. Tradisjonelle gjerder i treverk kan ofte kreve mye vedlikehold etter å ha blitt eksponert for det norske været. Ønsker du et vedlikeholdsfritt alternativ, er det ifølge Rotegård et annet materiale som gjelder:

  - Det mest vedlikeholdsvennlige alternativet er helt klart vinyl. Vinylproduktene som er tilgjengelige hos oss i Montér, er laget av gjennomfarget hvit vinyl med en glatt overflate. Disse produktene krever minimalt med innsats! Ingen skraping, beis eller maling er nødvendig, forteller Rotegård.

  Et vedlikeholdsfritt gjerde er derfor meget behagelig å både eie og enkelt å holde i god stand.

  Hos Montér tilbyr vi det vedlikeholdsfrie gjerdet Ryvingen fra leverandøren RKC. Ryvingen er laget av sterk vinyl, som holder seg fint i mange år. Ryvingen passer like godt som gjerde både rundt hagen eller tomten, så vel som på terrassen eller plattingen.

  - På grunn av dets allsidighet og utseende, passer Ryvingen vedlikeholdsfritt gjerde godt i de fleste prosjekter. Bortsett fra normal vask, krever ikke dette gjerdet vedlikehold, sier Rotegård.

  På grunn av allsidigheten til bruken av Ryvingen vedlikeholdsfritt gjerde, leveres stolpene og stolpeføttene separat, og må derfor også kjøpes separat. Du kan derfor velge akkurat de ende-, midt- og hjørnemodulene som passer til ditt vedlikeholdsfrie gjerde. Dette gir stor fleksibilitet for tilpasning, og er i tillegg stabilt.

  Stolpene og stolpeføttene til Ryvingen leveres i egne versjoner for ende-, midt- og hjørnemontering. De 75 centimeter høye stolpeføttene er av aluminium, som gir svært stabil og varig innfesting. Selve monteringen krever også lite, det består kun av å tre staver inn i dragere, og dragere inn i de tilpassede vinylstolpene, avslutter Rotegård.

  Ønsker du hjelp, tips eller råd til ditt vedlikeholdsfrie gjerde, kom innom et av våre varehus så hjelper vi deg!