Concise Collection

Halvor Bakke er MøreRoyal Ambassadør

Halvor Bakke er MøreRoyal®-Ambassadør og utviklet en helt ny serie

Sammen med MøreRoyal har Halvor Bakke utviklet en ny serie som heter Concise Collection. Det er en serie som egner seg til den moderne bolig. Den gir også et rikt og variert uttrykk dersom man varierer med størrelser og farger, lekter og terrassebord. Alle produktene i Concise Colletion er nemlig utviklet for å mikse og matche. Terrassebordene leveres i grå og natur i dimensjon 28cm x 120cm, fallende lengder. Fargene er transparente, noe som gjør at trestrukturen er synlig og gir materialene en levende og fin overflate.

Om Concise Collection

En helt ny serie med terrassebord og lekter fra MøreRoyal® spesialutviklet for moderne boliger. Du kan mikse og matche dimensjonene og profilene sammen og få et spennende uttrykk. Concise har en vakker overflate og design med rette kanter, enkle linjer og små faser i hjørnene.

PROFILEN
Det slette og glatte terrassebordet har en fas i hjørnet på rettsiden. Ffasen har samme grad som øvrige faser i Concise Collection® slik at alt harmonerer med hverandre. Et stilrent, stramt og enkelt design perfekt for moderne boliger.

OVERFLATEN
Sawcut overflate gir en “comfortstruktur” som et børstet terrassebord som
gir en jevn og fin finish med ekstra god fargeheft og mindre fiberreisning.

Vedlikehold - Minimalt med vedlikehold

Kanskje ikke vårens vakreste eventyr, men vask og renhold er avgjørende for å ta vare på en terrasse, uansett valg av materialer. Husk å vaske terrassen godt, gjerne flere ganger gjennom sesongen. Ved vask av MøreRoyal® skal det ikke benyttes fettløselige vaskemidler, da oljen i materialene vil løses opp. Husk også at høytrykksspyler bør brukes med forsiktighet på terrasser for å unngå fiberreisning og flising.

En MøreRoyal® terrasse kan fint stå 6-7 år uten nødvendig vedlikehold. Selv om pigmentene i materialene blekner over tid, er det fremdeles innkokt olje i materialene, og man skiller derfor mellom nødvendig vedlikehold og kosmetisk vedlikehold. For terrasser i fargen natur ønsker man den værgrå patinaen som oppstår over tid, og det vil være langt mindre behov for kosmetisk vedlikehold på en terrasse i denne fargen.

Ved vedlikehold skal MøreRoyal® EKSKLUSIV Terrasseolje benyttes. Dette er olje av høy kvalitet, med særlig godt UV-filter og dobbel dose soppdreper for varig beskyttelseseffekt. Oljen inneholder i tillegg en høyere andel tørrstoffer, noe som gir en drøyere olje som rekker lenger. MøreRoyal® EKSKLUSIV Terrasseolje egner seg også meget godt til vanlige trykkimpregnerte terrassebord eller materialer.

Nathan Lediard

Unngå synlige skruehull

Ønsker du skjult innfesting av skruer på din terrasse?
Prøv Camo skrumal! Perfekt resultat! Med dette enkle verktøyet får du en terrasse helt uten synlige skruer, hvor du unngår flising og oppsprekking av terrassebordene. I tillegg får du perfekt avstand mellom bordene. Les mer om CAMO

Miljø

Miljø er viktig for oss, og med MøreRoyal gjør du et trygt miljøvalg.