Unik – mye for pengene

Unik er et klassisk og tidløst kjøkken, hvor du får mye for pengene.

 

AUBO Unik kan virkelig kalles et unikum, med stilrent design til det klassiske kjøkkenet. Unik-serien blir som et smykke i hjemmet ditt, og har i tillegg en upåklagelig slitestyrke. Unik-serien er fargestabil over tid, som betyr at man kan kjøpe fronter til sitt nye kjøkken etter flere år, uten at man vil oppleve fargedifferensiering.

Silkemykt og matt design

Grunnmaterialet i Unik kjøkkenfronter er en 16 mm MDF-plate laminert med en overflate i et silkemykt, matt design. Hver skuff blir kantet med ABS-kanter, som er limt med PUR-lim slik at limfuger ikke synes. PUR lim er i tillegg fuktbestandig og varmefast. 

Vi tegner ditt drømmekjøkken

Unik kommer i 3 forskjellige farger, som du kan se mer om hos vår kjøkkenleverandør AUBO. Du kan mikse materialer, farger og innredninger på kryss og tvers av hverandre, slik at det passer til din smak og dine behov. Bilde på toppen viser Unik Onyx grå. Bildene er bare ment som en inspirasjon, våre kjøkkeneksperter kan tegne det kjøkkenet som passer for deg og din familie. Bestill tegnetime her. I våre kjøkkensentre kan du også se noen av våre kjøkken utstilt.

AUBO er en dansk kvalitetsleverandør av kjøkken, og Montér er de eneste i Norge som selger AUBO kjøkken.

Mer om nytt kjøkken