Skagerak – herskapelig stil

Skagerak er et klassisk og elegant kjøkken, som kan gi huset ditt en herskapelig følelse.

 

Det sies ofte at kjøkkenet er hjemmets hjerte, og med Skagerak får du et koselig kjøkken med plass til alle. Dette kjøkkenet vil løfte hjemme ditt til nye høyder. Det er klassisk og tidløst med mange muligheter.

Dørene er rammet inn i massiv ask med profilerte kanter og malt med polyetyrenlakk som herdes med UV-stråler. En teknologi som gir en ekstremt holdbar overflate uten å avgi damp. De lakkerte overflatene kan dessuten poleres opp igjen, hvis det skulle komme riper i dem. 

Sett sammen ditt drømmekjøkken

På bildet ser du kjøkkenet i hvitmalt, men du kan også få den i et bredt sprekter av farger. I tillegg fås dørene som vitrinedører både med sprosser og kryssprosser. Se mer hos vår kjøkkenleverandør AUBO. AUBO er en dansk kvalitetsleverandør av kjøkken, og Montér er de eneste i Norge som selger AUBO kjøkken.

Bildene av våre kjøkken er ment som inspirasjon. Du kan mikse materialer, farger og innredninger på kryss og tvers av hverandre, slik at det passer til din smak og dine behov.

I våre kjøkkensentre kan du se noen av våre kjøkken utstilt og du kan få gratis tegnetime. Vi tegner det kjøkkenet du ønsker deg! Bestill tegnetime her.

Mer om nytt kjøkken