Black Oak – ekslusivt og naturlig

Med Black Oak får du et ekslusivt kjøkken, som skiller seg ut.

 

Sorte kjøkken har vært i trendbildet et stund nå. Et sort kjøkken markerer seg i hjemmet. Black Oak er en slett dørfront med trestruktur i overflaten, som tar med naturen inn på kjøkkenet dit. Med kjøkkenet Black Oak har du har muligheter til å leke med kontraster som kan gi kjøkkenet ditt et helt unikt uttrykk.

Design ditt eget drømmekjøkken

Du kan mikse materialer, farger og innredninger på kryss og tvers av hverandre, slik at det passer til din smak og dine behov. Velg enten hele kjøkkenet i en mørk tone, eller kombiner mørke overskap med lysere underskap - eller omvendt. Black Oak er også er en perfekt kompanjong til Oak Line Blacks spiledører i med heltrestaver.Fargesetter du så veggene i lysere toner og matcher med spennende tilbehør, er du garantert et kjøkken med særpreg, lunhet og sjarm. Du kan se mer om dette kjøkkenet hos vår kjøkkenleverandør AUBO.

Få eksperthjelp

AUBO er en dansk kvalitetsleverandør av kjøkken, og Montér er de eneste i Norge som selger AUBO kjøkken. Bildene er bare ment som en inspirasjon, våre kjøkkeneksperter kan tegne det kjøkkenet som passer for deg og din familie. Bestill tegnetime her. I våre kjøkkensentre kan du også se noen av våre kjøkken utstilt.

Mer om nytt kjøkken