Slik finner du den beste kjøkkenleverandøren

Hvilken kjøkkenleverandør er best for deg? Jakten på beste kjøkkenleverandør kan være en krevende oppgave. Her er en guide som hjelper deg på veien!

Kjokkenleverandor og kjokkenkonsulent aubo
Å være en god kjøkkenleverandør handler både om kjøkkenkonsulenten, kvaliteten på kjøkkenet, valgmuligheter, design og prosessen som helhet fra A til Å.

Kjøkkenleverandørtips 1: Spør kjente

Hvordan fant andre den beste kjøkkenleverandøren? Spør venner, familie og naboer! Personlige erfaringer er gull verdt. Du kan også finne tilbakemeldinger på nett.

Her kan du lese tilbakemeldinger fra andre som har valgt Aubo kjøkken

Kjøkkenleverandørtips 2: Besøk et kjøkkensenter!

Kom deg ut i butikker og besøk et kjøkkensenter. Der får du et bedre inntrykk av kvalitet på materialer og design. Enten du er ute etter en kjøkkenleverandør i Trondheim, eller en kjøkkenleverandør i Kristiansand – Montér har kjøkkensentre i hele landet. Finn ditt nærmeste her!

Kjøkkenleverandørtips 3: Velg en kjøkkenkonsulent hvor kjemien stemmer

Når du skal finne den beste kjøkkenleverandøren er den beste ressursen kjøkkenkonsulenten din. Kjemi som stemmer, og at dere har en felles forståelse for prosjektet er også avgjørende – da får både du og leverandøren det beste resultatet.

Vi tegner ditt drømmekjøkken! Montérs kjøkkeneksperter hjelper deg i gang med et kostnadsfritt og uforpliktende kjøkkenmøte. Les mer og bestill ditt kjøkkenmøte her!

Kjøkkenleverandørtips 4: Viktigheten av garantiordning

Hva skjer hvis en skuff slutter å fungere etter et par måneder? Husk å sjekke hvilke garantier kjøkkenleverandøren stiller i det nye kjøkkenet.

Ta kontakt med et av våre kjøkkensentre for å vite mer om utvidet garanti på danske kvalitetskjøkken fra Aubo.

Kjøkkenleverandørtips 5: Levering fra A til Å

For å unngå overraskelser er det lurt å sjekke hvordan kjøkkenet ditt leveres. Noen kjøkkenleverandører leverer kanskje hvitevarer en dag og elementene en annen dag, mens leverandører som for eksempel Aubo leverer alt samlet på samme dag.

Kjøkkenleverandørtips 6: Sjekk totalsummen på kjøkkenet

Skaff flere tilbud og les det med liten skrift! Et billig tilbud betyr ikke et billig kjøkken. Er hvitevarer og montering inkludert? Hva med forarbeid, håndverkere og el- og rørleggere? Husk også at prisen kan variere stort basert på materialer og kvalitet.

-20 %* på AUBO-kjøkken og gratis montering**

kundeklubbkampanje 29. april - 18. mai 2024

-20 %* på AUBO-kjøkken og gratis montering**

* Levering innen 30. november og maks avstand på montering fra butikk er 50 km. Gjelder ikke hvitevarer, ventilatorer, blandebatteri, belysning, steinplater eller montering. Kan ikke kombineres med andre medlemtilbud. **Gratis montering gjelder ved kjøp av komplett kjøkken til minimum 70 000,- og gjelder ikke Montér Kaupanger, Lærdal og Årdal. Kostnad for montering av hvitevarer og andre produkter som ikke er inkludert i kampanjen faktureres kunde, inkl. kjøring og evt varemottak.

Les mer

Book et uforpliktende kjøkkenmøte

Planlegger du nytt kjøkken?

Her har vi samlet relevante artikler for kjøkkenplanleggingen. Finn ut hva du bør tenke på når du planlegger et nytt kjøkken, alt fra mengde benkeplass, valg av planløsning eller hvordan plassere de ulike sonene for å optimaliser arbeidet på kjøkkenet.