Sembra - det kunne ha vært tre

Med Sembra er klassisk kjøkkendesign snudd på hodet. Bokstavelig talt. Her får du vakre overflater med loddrett årestruktur på dørfrontene.

sembra_kjokken_aubo_moerkt
Foto: Aubo

Sembra har virkelig evnen til å tiltrekke seg oppmerksomhet. Kjøkkenmodellen har alt du ønsker: Den vakre gløden av mørk, røkt eik. Den eksklusive følelsen av snekret kvalitet. Loddrette årringmønstre på overflatene. Det levende spillet i treets struktur. Dette er bare noe av det du får ved valg av kjøkkenmodellen Sembra. 

Et kjøkken som ser ut som tre gir flere fordeler

De vakre overflatene i Sembra-serien er laget i feelwood med en unik teknologi som gjør det praktisk talt umulig å se og føle forskjellen. Det faktum at Sembra både i utseende og ved berøring er en nesten perfekt etterligning av ekte eik, gir deg imidlertid en rekke svært merkbare fordeler.

For det første kan du nøye deg med å tørke overflatene med en fuktig klut hvis dørene har fått fingeravtrykk eller lignende. Ingen sliping, lakk eller treolje.

For det andre beholder det autentiske eikeutseendet sin vakre glød tiår etter tiår – selv om solen skinner inn i ditt nye drømmekjøkken.

Og for det tredje koster Sembra en god del mindre enn et kjøkken i massivt eiketre. En faktor som forsterkes av at det i dag er råvaremangel på bl.a. eik og dermed både forlengede leveringstider og økte priser.

Se og les mer om Sembra

aubo_kjokken
Mørkt tre som kan tilpasses dine ønsker og behov. Her et et I-kjøkken med mye skapplass.
Kjøkken med frittstående øy for optimal plassutnyttelse.
Eksklusivt uttrykk med kjøkken i mørkt tre.
I kjøkken med godt med skapplass og frittstående hyllesystem.

Vi hjelper deg med kjøkkenprosjektet

Planer om å bytte kjøkken? Bestill et kostnadsfritt og uforpliktende kjøkkenmøte med en av våre kjøkkeneksperter, så hjelper vi deg i gang med ditt Oak Line-kjøkken. Se også alle våre 15 kjøkkenmodeller fra danske Aubo her.

Skap kjøkkenet du drømmer om 

Kjøkkenet du drømmer om blir til med utgangspunkt i din hverdag og dine behov. Med rett valg av kjøkkenoppsett, tilpasning etter bruk og personlige stil vil du få et kjøkken som du vil ha stor glede av i lang tid fremover.