Unik kjøkken – stilrent og økonomisk

Er du ute etter et eksklusivt kjøkken som ikke koster skjorta? Da anbefaler vi Unik fra Aubo.

Unik kjøkken-oppsett eik
Unik kjøkken har stilrene linjer og vannrett struktur

Med Unik får du et eksklusivt uttrykk med rene linjer og silkemyke overflater til en svært overkommelig pris, uten at det går på bekostning av slitestyrken.

Frontene hos Unik-serien består av en 16 millimeter halvhard fiberplate kledd i melamin. Slik økes overflatestyrken betydelig, samtidig som trestrukturen vil bevare fargen over tid.

Unik leveres i tre forskjellige varianter; matt, glatt hvit, eller med åresturktur i eik eller grått. Dørene er også tilgjengelig som vitrinefront.

Kombinerer du Unik-serien med riktige håndtak og benkeplate, kan du tilpasse kjøkkenet til akkurat ditt hjem og dine behov, så du oppnår din kjøkkendrøm.

Se og les mer om Unik

Unik kjøkken - gratis kjøkkenmøte

Planer om å bytte kjøkken? Bestill et kostnadsfritt kjøkkenmøte med en av våre kjøkkeneksperter, så hjelper vi deg å tegne ditt Unik kjøkken. Se også alle våre 15 kjøkkenmodeller fra danske Aubo her.

hvitt kjøkken unik fra aubo
Unik kjøkken fra Aubo i glatt hvit utførelse
hvitt kjøkken fra aubo i modellen unik
Tilpass din stil med valg av dørhåndtak og benkeplate
Unik kjøkkenoppsett hvit
Unik-oppsettet i glatt hvit passer inn i mange hjem
Unik fra Aubo i grå utførelse

Planlegger du nytt kjøkken?

Her har vi samlet relevante artikler for kjøkkenplanleggingen. Finn ut hva du bør tenke på når du planlegger et nytt kjøkken, alt fra mengde benkeplass, valg av planløsning eller hvordan plassere de ulike sonene for å optimaliser arbeidet på kjøkkenet.