Mente - et varmt kjøkken med unikt preg

På overflaten ser nyheten Mente fra Aubo ut som et klassisk kjøkken i lys eik. Ved en nærmer titt vil du straks oppdage at noe er annerledes! De glatte trefrontene har årringer som er loddrette, noe som er helt nytt.

mente_kjokken_aubo
Foto: Aubo

I generasjoner har lys eik talt til kjøkkenkjennernes hjerter med sitt nordiske uttrykk og den eksklusive følelsen av ekte håndverk. Denne våren lanserte Aubo nyheten Mente. I tråd med den nyeste trenden innen kjøkkendesign har de snudd trekonstruksjonen på frontene 90 grader slik at de naturlige årringene på skapdørene, skuffefrontene og gavlene beveger seg loddrett i stedet for vannrett. Resultatet er rett og slett enestående.

Overflater i glatt eikefiner

Så snart du går inn i et Mente-kjøkken fra AUBO, vil du oppleve den spesielle atmosfæren av tre. Nordisk. Koselig. Varmt. Og ekte. Alt fordi Mente er laget med glatt eikefinér på alle overflater.

Med finér får du den fulle opplevelsen av treets naturlige årringstruktur. I tillegg unngår du å betale full pris for kjøkkenfronter i massivt tre.

Se og les mer om Mente

Et kjøkken - og uttrykk som varer

Før den lette eikefineren monteres på formstabile plater av resirkulert trespon, påføres finérplatene en vannbasert matt lakk av høyeste kvalitet. Dermed beholder kjøkkenfrontene sin naturlige glød og holder seg vakre gjennom kjøkkenets lange levetid.

Som det naturlige produktet eikefinér er, vil frontene med tiden endre uttrykk avhengig av lysinnstrømningen. Du vil derfor oppdage at Mente-kjøkkenet ditt får enda mer glød og nordisk sjarm. Både med årene og med årringene.

aubo_mente_kjokken
Nyhet fra danske Aubo: Kjøkkenfronter med treets årringer i en ny retning. Foto: Aubo

Book et kjøkkenmøte med en av våre eksperter

Lyst på nytt kjøkken – eller bare mer informasjon om Terna eller andre kjøkkenmodeller fra Aubo? Bestill et kostnadsfritt kjøkkenmøte med en av våre kjøkkeneksperter, så hjelper vi deg med din kjøkkendrøm. Se også alle våre 15 kjøkkenmodeller fra danske Aubo her.

Planlegger du nytt kjøkken?

Her har vi samlet relevante artikler for kjøkkenplanleggingen. Finn ut hva du bør tenke på når du planlegger et nytt kjøkken, alt fra mengde benkeplass, valg av planløsning eller hvordan plassere de ulike sonene for å optimaliser arbeidet på kjøkkenet.