Aubo Venezia – Kvalitet fra øverste hylle

Det er få kjøkkendesign som åpner for like mange muligheter og forskjellige uttrykk som Venezia-serien fra Aubo.

Hvitt kjøkken med Aubo Venezia
Med Aubo Venezia får du kvalitet fra øverste hylle

Venezia oser kvalitet, og er en absolutt bestselger blant nordiske kjøkkenkunder. Designet er gjennomtenkt til den minste detalj, og kjennetegnes av det stilrene designet uten synlige håndtak som likevel er lett å gripe i.

Med Venezia kan du virkelig oppnå kjøkkendrømmen. Med det store utvalget av både farger, overflater, kontraster og kanter kan du nærmest la fantasien løpe løpsk.

Dørene hos Venezia består av en 22 millimeter tykk MDF-plate, som enten kan lakkeres matt, eller dekkes av folie eller laminat.

Uendelige kombinasjonsmuligheter med Aubo Venezia

Venezia kommer i hele 36(!) forskjellige farger og 3 forskjellige typer; hvit folie, malt og med kant i tre og overflate i laminat. Her kan du også velge forskjellige tresorter til dørkanter og håndtakslister. Kombinasjonsmulighetene er nærmest uendelige. Vil du ha vitrinefronter, er dette også tilgjengelig med Venezia i hvit folie.

Se og les mer om Venezia

Gratis kjøkkenmøte!

Planer om å bytte kjøkken? Bestill et kostnadsfritt kjøkkenmøte med en av våre kjøkkeneksperter, så hjelper vi deg å tegne drømmekjøkkenet med Aubo Venezia. Hva med noen av våre andre kjøkkenmodeller? Se våre 15 kjøkkenmodeller fra danske Aubo her.

Skap kjøkkenet du drømmer om 

Kjøkkenet du drømmer om blir til med utgangspunkt i din hverdag og dine behov. Med rett valg av kjøkkenoppsett, tilpasning etter bruk og personlige stil vil du få et kjøkken som du vil ha stor glede av i lang tid fremover.