Nordisk kjøkkendrøm med Oak Line

Går du med planer om et nordisk kjøkken? Da er Oak Line fra danske Aubo kjøkkenmodellen for deg.

Aubo nordisk kjokken spiledør
Nordisk kjøkkendrøm: spilene i heltre gir en naturlig følelse.

Med det nordiske kjøkkenet Oak Line får du et varmt og organisk preg. Spiledørene i heltre gir i tillegg til uttrykket en fantastisk berøring. Disse nordiske, klassiske trematerialene har gjort Oak Line til en reell kjøkkenklassiker.

Nordisk kvalitetskjøkken

Det er ikke uten grunn at Oak Line i flere år har frelst kresne kjøkkenkunder. Spiledørene består av 18-19 millimeter solide heltrestaver i overfinert eik, og har en integrert gripekant. Trestrukturen har en vannrett åreretning, og dørene er behandlet med matt lakk.

Stavene i heltre vil over lang tid eldes med stil, med hjelp av luft og lys.

Oak Line leveres i fire forskjellige fargetoner; Nature, Latte, Coffee, Chocolate og Black. Ønsker du kontraster på for eksempel over- og underskap? Husk at du kan blande farger og modeller!

Se og les mer om Oak Line

Vi hjelper deg med ditt nordiske kjøkken

Planer om å bytte kjøkken? Bestill et kostnadsfritt og uforpliktende kjøkkenmøte med en av våre kjøkkeneksperter, så hjelper vi deg i gang med ditt Oak Line-kjøkken. Se også alle våre 15 kjøkkenmodeller fra danske Aubo her.

 

moodboard aubo oak line
Oak Line - et moodboard
Aubo nordisk kjokken spiledør
Nordisk kjøkkendrøm: spilene i heltre gir en naturlig følelse
Aubo nordisk kjokken med kjøkkenøy i spiler
Skap gode rom med spiler som bryter opp slette flater
solid kjøkken med spiler i kjøkkenøy
Skap ditt drømmekjøkken med Oak Line fra Aubo

Planlegger du nytt kjøkken?

Her har vi samlet relevante artikler for kjøkkenplanleggingen. Finn ut hva du bør tenke på når du planlegger et nytt kjøkken, alt fra mengde benkeplass, valg av planløsning eller hvordan plassere de ulike sonene for å optimaliser arbeidet på kjøkkenet.