Velg finérgulv - et sterkere tregulv

Med et finérgulv fra Berry Alloc får du egenskapene til høytrykkslaminat og utseendet til et parkettgulv i ett og samme gulv. Velg et gulv som tåler en støyt og er enkelt å vedlikeholde. Se den helt nye finérgulvserien Senses, eksklusivt hos oss i Montér!

Gulvene i Senses-serien har nøye utvalgte eikeoverflater. De lange, brede plankene har et eksklusivt uttrykk og de tidløse fargene gjør det enkelt å innrede, uansett hvilken stil du har. Denne stuen har fått nytt liv med Senses. Til venstre Rustic Balance, til høyre Calm Harmony. Foto: BerryAlloc.

– Vi vet at mange ønsker seg slitesterke kvalitetsgulv i tre som krever lite vedlikehold. Det har vi funnet en genial løsning på med den innovative Ultimtec lakken som gir et naturlig utseende lik en oljet parkett kombinert med enkeltheten og styrken til en lakk sier Paul Petter Jenssen, salgssjef Norge hos BerryAlloc. Videre gjør den tynne eikeoverflaten på kun 0,6 mm tykkelse kombinert med en høykvalitets HDF kjerne og Ultimtec lakk overflaten ti ganger mer bestandig mot slag sammenlignet med parkett.

De lanserte nylig gulvserien Senses som består av åtte eksklusive finerte gulv med treoverflate i ekte eik.

I likhet med gulvene i den populære Grand Avenue serien til BerryAlloc, har også disse gulvene ekstra lange og brede gulvplanker.

– De store dimensjonene gir en romfølelse du ikke får med tradisjonell trestavs parkett, sier Jenssen.

De lange, brede plankene har et eksklusivt uttrykk og de tidløse fargene gjør det enkelt å innrede, uansett hvilken stil du har. Til venstre: Calm Bliss. Til høyre: Rustic Vibrance. Foto: BerryAlloc.

Umulig å skille fra tradisjonell parkett

Tregulv har naturlige variasjoner i mønstre, særegenheter og farger som gjør hvert bord unikt. Senses-kolleksjonen har nedpressede fuger som fremhever den flotte plankeeffekten. Overflaten er behandlet med Ultimtec, en innovativ og slitesterk lakk med et oljet utseende.

Lakken er helt fri for ubehagelig løsemiddeldunst og beskytter både gulvet, helsen og miljøet.

– Det er så å si umulig å skille disse gulvene fra parkett. Bonusen er at du får et mer slitesterkt gulv som ikke trenger å etterbehandles. sier Standal. Med Senses kan BerryAlloc lage 10 ganger mer gulv fra samme mengde tømmer sammenlignet med tradisjonell parkett.

De nye gulvene til BerryAlloc har også låsesystemet AluLoc Prime som gjør at de kan lage superlange planker som tåler det meste og som er enkle å montere.

Dette er Senses-kolleksjonen

  • Kvalitetsgulv produsert i Lyngdal i Norge
  • Kommer i åtte flotte eikefarger med ekstra matt finish
  • Fås med ekstra lange og brede bord (24 × 240 centimeter)
  • Lyddempende
  • Meget god slagbestandighet – 10x sterkere enn parkett
  • AluLoc Prime låsesystem i norskprodusert aluminium
  • PEFC sertifisering som garanterer bærekraftig skogbruk

Gulvserien har åtte flotte dekorer i seriene Calm og Rustic

Calm er elegant, diskret eik med lite fargevariasjon, mens Rustic har et levende utseende med mer kvist

Vil du vite mer om Senses-kolleksjonen?

Optimera er den første byggevarekjeden i verden som tilbyr gulvene. Se hele kolleksjonen her.