Global beskjed

Oppdatering av våre systemer

På grunn av oppgradering av våre systemer kan nettsiden og enkelte funksjoner oppleves som ustabile de neste timene. Vi beklager eventuelle ulemper dette måtte medføre. For øvrig ønsker vi deg en fabelaktig dag.

Moelven

Heltregulv 20x142 mm natur Arctic

Heltregulv 20x142 mm natur Arctic

Heltregulv 20x142 mm natur Arctic

Du må legge minst 1 vare i handlevognen
119,00 per løpemeter

Trelast hos Montér selges i ulike lengder, bestilt mengde vil derfor kunne avvike. Du blir kun trukket for antall løpemeter du får utlevert i byggevarehuset. Minste bestillingsvolum er 10 løpemeter.

løpemeter
  • Overflatebehandlet med hvit hardvoksolje
  • Oppleves som mykt, varmt og behagelig å gå på
  • Heltregulv produsert av Moelven bygger på tradisjon og kultur
Hjemlevering Bestillingsvare
Montér Lillestrøm Ikke på lager
  • ce
  • fsc
  • pefc
  • epd miljødeklarasjon

Produktinformasjon

Varenr: 7084339

NOBB: 25413857

Tradisjonelt heltregulv i furu fra Moelven, laget av førsteklasses råvare som gjør at overflaten oppleves som myk, varm og behagelig å gå på. Med et gulv i heltre bringer man frem naturen i rommet, samtidig som man reduserer risikoen for allergiplager. Heltregulvet egner seg like godt på hytta som hjemme, og gir en ren og nordisk følelse som tillater bruk av farger og kontraster i interiøret. Moelven har i generasjoner videreforedlet råvarer hjem til norske hjem og har derfor stor viten og erfaring på dette området. Norsk heltregulv bygger på tradisjon og kultur. Gulvet er hardvoksoljet i fargen Arctic og kan fås i forskjellig farge. Til daglig rengjøring benyttes støvsuger eller tørrmopp. For våtvask anbefales bruk av Osmo vask og rengjøringsmiddel, 8016.

Egenskaper
Bredde 142 mm
Overflatebehandling Hardvoksoljet
Treslag Furu
Tykkelse 20 mm

Tilbehør du kanskje trenger