Finn håndverker

Vi vet at resultatet teller. Enten du ønsker å gjøre jobben selv, eller trenger hjelp fra en skikkelig fagmann, har du oss på laget. Derfor hjelper vi deg gjerne med å finne en håndverker som hjelper deg å realisere ditt neste prosjekt!

  Vi i Montér setter deg i kontakt med en person som kan hjelpe deg å lykkes med ditt neste prosjekt.
  Vi i Montér setter deg i kontakt med en håndverker som kan hjelpe deg å lykkes med ditt neste prosjekt. Foto: Montér

  Trenger du en håndverker?

  Enten du trenger hjelp med hele eller deler av ditt neste prosjekt, hjelper vi deg! Vi i Montér Byggeservice har gode avtaler med håndverkere i ditt distrikt. Slik kan vi sette deg i kontakt med rett person til jobben.

  Ved å bruke vårt kontaktnett får du:

  • Kvalitet: Vi formidler kun seriøse, sertifiserte håndverkere og selskaper. Håndverkerne i vårt kontaktnett er profesjonelle fagmenn som legger stolthet i arbeidet de utfører, og som følger de smittevernrådene som er gitt av Folkehelseinstituttet.
  • Trygghet og forutsigbarhet: Gjennom en skikkelig kontrakt.
   Profesjonelle håndverkere sørger alltid for å ha kontrakten i orden før arbeidet påbegynnes. Kontrakten signeres av begge parter, og definerer akkurat hvilken jobb som skal utføres, til hvilken tid og ikke minst, til hvilken pris. Så vet du akkurat hva du kan forvente.
  • Tid spart: Du slipper å sjekke referanser!
   Skal du finne en håndverker på egen hånd, anbefaler vi sterkt å sjekke referanser før du eventuelt skriver en kontrakt. Men velger du en håndverker gjennom oss, kan du også se på oss som en referanse for den håndverkeren. Vi vet at dette er dyktige, seriøse fagfolk. Dermed slipper du å bruke tid på å lese anmeldelser og lete opp andre referanser, og kan likevel stole på at håndverkerne er en kyndige og seriøse.

  Kontakt ditt nærmeste byggevarehus, så hjelper vi deg med å finne håndverker.

  Har du laget en kontrakt for jobben som skal utføres?

  Vi anbefaler deg å alltid lage en kontrakt på arbeidet som skal utføres. Da er forventningene styrt for begge parter og du kan glede deg over arbeidet som utføres. Bruk skjemaene fra Forbrukerrådet for kontrakt om kjøp av håndverkstjenester.