Alt om utendørsmaling

En ny malingfarge kan gi huset ditt et helt nytt utseende. Vi tilbyr utemaling, olje, lakk og beis, til alle typer overflater og i alle farger. Er du på utkikk etter gode råd? Her har vi samlet alt du trenger for å male, fra instruksjonsvideoer til fargekart. Vi prismatcher maling, beis og lakk på alle identiske varer.

bilde av hageområde med platting og hus med blå vegg
Hos oss i Montér finner du malingseksperter som hjelper deg med rett finish og fargevalg. Husk at vi også matcher prisen på maling gjennom vår Prismatch.

Prismatch og fornøydgaranti

Hos Montér får du alltid like lav eller lavere pris på maling når du handler hos oss. Prismatch gjelder på maling du får kjøpt hos Montér, og vi matcher alle identiske varer hvis det fremlegges bevis på at malingen er billigere hos en konkurrent.

På vår egen Opus-mailing gir vi deg 100% fornøydgaranti. Du kan være helt sikker på at Opus-maling har like god, eller bedre kvalitet enn andre malingsmerker. Er du ikke fornøyd med ditt kjøp av Opus-maling kan du bytte til en annen maling i samme prisklasse innen 10 dager. Dette gjelder selv om du har brukt produktet.

Tips og råd

Hvis du er litt usikker på beste fremgangsmåte, eller bare trenger litt tips og råd, så kan du trykke på knappen under for å se en oversikt over alle våre artikler om både inne- og utemaling.

Fant du ikke svar på det du var ute etter? Ta gjerne kontakt med vårt kundesenter på telefon, chat eller e-post.

Les alle artikler om maling

Slik kjøper du maling hos Montér

Vi har tro på at et godt og bredt utvalg til riktig pris skal gi deg den beste handleopplevelsen. I alle våre Montér byggevarehus har vi sertifiserte malingseksperter med høy faglig kompetanse som står klare for å hjelpe deg.

Vi anbefaler at du har sett fargen på fargeprøve og vært innom et byggevarehus før du bestiller ferdigblandet maling. Per i dag selger vi kun hvit base her på monter.no, men ønsker du ferdigblandet maling kan du bestille det via dette kontaktskjemaet.

Eksteriørmaling

Et strøk maling kan endre stilen fullstendig på et hus. Hos oss får du utendørsmaling/eksteriørmaling til alle typer overflater og farger. Vi prismatcher maling, beis og lakk på alle identiske varer. Besøk ditt byggevarehus for å kjøpe farget maling.

Maleverktøy

Vi vet at godt utstyr er halve jobben! For et perfekt resultat trenger du kvalitetsutstyr – og dét får du hos oss. Utforsk utvalget av pensler, ruller og annet maleutstyr fra kjente merkevarer, i alle prisklasser. Enten du skal male inne eller ute, så har vi alt du trenger for å gjøre jobben så enkelt som mulig.

Male innendørs? Mer inspirasjon denne vei!