Slik bygger du garasje

Enten du ønsker å bygge en garasje helt selv, eller med litt eller mer hjelp, er vi her for å hjelpe deg! På denne siden har vi samlet artikler og videoer som tar deg gjennom hele byggeprosjektet - fra planlegging, design og søknadsskriving til ferdigstilt garasje.

Foto:

Før du bygger garasje

En garasje kan romme mye mer enn bilen. Den kan også fungere som oppbevaringsbod, hobbyrom, smørebod og utstyrsbod. Før du setter i gang bør du derfor tenke gjennom hvilket behov garasjen skal dekke.

Sjekk om du har budsjettet som skal til for å bygge drømmegarasjen, eller om du må gjøre noen justeringer. Vurder om du skal bygge garasjen selv, eller få litt eller mer hjelp av andre.

Vi guider deg gjennom hele byggeprosjektet. Her vil vi se på:

Steg 1: Planlegging og forberedelser
Steg 2: Velge garasjemodell
Steg 3: Velge ferdigstillingsgrad
Steg 4: Sende søknad
Steg 5: Støpe såle og ringmur
Steg 6: Sette opp garasjen
Steg 7: Montere garasjeport
Steg 8: Vedlikehold av port og gulv
Steg 9: Innrede garasjen 
Annet: Spørsmål og svar om garasje

Våre tjenester

Når du har bestemt deg for å bygge en garasje, kan du være sikker på at du har oss med på laget. I tillegg til alt du trenger til byggeprosjektet, kan vi også hjelpe deg med gjennomføringen. Her finner du tjenester som kan være nyttige før, under og etter oppføringen av garasjen. 

Allerede klar for neste prosjekt?

Vi har gode guider til andre prosjekter, enten du ønsker å bytte takrenner, skifte vindu eller bygge en pergola. Vi i Montér er din byggevarespesialist og hjelper deg med prosjekt som gir et godt og varig resultat. 

Se alle våre byggeprosjekter