Slik bygger du garasje

 

Før du begynner

En garasje kan romme mer enn bare bilen. Den kan også være en oppbevaringsbod, hobbyrom, smørebod og utstyrsbod. Garasjen må også passe til din stil, vi hjelper deg gjerne med å tegne garasjen du ønsker deg. Vi kan også gi deg gode råd på veien til ny garasje!

Vi guider deg gjennom hele byggeprosjektet. Her vil vi se på:

  1. Planlegge: Muligheter, behov og budsjett
  2. Velge garasje
  3. Tegninger og søknad
  4. Grunnarbeid og oppsett
  5. Montere garasjeport
  6. Vedlikehold
  7. Innredning av garasjen
  8. Handleliste - Hva koster bestselgeren vår Odin?

Alle varene kan du kjøpe i vår nettbutikk og vi leverer varene helt hjem til deg hvis du vil. Lurer du på noe? Ta kontakt med oss, vi kan veilede deg!

Be om pris på ditt garasjeprosjekt

Steg 1: Planlegge: Muligheter, behov, budsjett 

Her får du også inspirasjon for å komme i gang i forhold til behovet ditt, hva kostnad for garasjeprosjektet, byggesøknad, om du skal bygge garasje selv eller lag andre gjøre det og litt om hvor lang tid det tar.

Steg 2: Velge garasje

Montér har et stort utvalg av garasjer. Garasjemodellene dekker naturligvis flere populære dobbeltgarasje-typer inkludert klassikeren Heimdall.

Steg 3: Tegninger og søknad

Det er mye du kan lurer på når du skal bygge en garasje, enten den er helt ny eller erstatter den gamle. Vi har samlet alle "spørsmål og svar" her på denne samlesiden slik at du enkelt og raskt får svar på det du lurer på.

Steg 4: Grunnarbeid og oppsett

Når du skal bygge garasjen anbefaler vi deg å se disse instruksjonsvideoene, som veileder deg trygt og grundig gjennom alle fasene i riktig rekkefølge

Steg 5: Montere garasjeport

Oppgrader garasjen med en ny port. Her får du en guide til hvordan du monterer ny motorisert garasjeport.

Steg 6: Behandling og vedlikehold

Om du er nøye med vedlikehold av garasjen din, sikrer du god funksjon og en varig pen overflate. Her gir vi deg noen tips til hva du bør huske på. 

Steg 7: Innredning

Innredning til garasjen er selve prikken over i-en! Vi har samlet noen tips og råd som gir deg god orden i garasjen – eller kanskje også i boden eller andre steder du trenger god oppbevaring.

Relaterte prosjekter:

 Relaterte tjenester