Bygg garasje selv – steg for steg

Dersom du har bestilt en materialpakke og skal gjøre hele byggearbeidet selv, hjelper vi deg gjennom prosessen. Se våre videoer som hjelper deg å bygge din egen garasje.

  Bygge garasje selv – se hvordan!

  Når du skal bygge garasjen anbefaler vi deg å se disse instruksjonsvideoene, som veileder deg trygt og grundig gjennom alle fasene i riktig rekkefølge. Byggingen er delt inn i flere steg, slik at du enkelt kan navigere og se hva du bør gjøre gjennom hele prosessen. Klikk på lenkene og se dem i vår Youtube-kanal!

  Del 1 - Oppmåling og underlag

  Del 2 - Grunnmur

  Del 3 - Bindingsverk og vegg

  Del 4 - Montering av vegg

  Del 5 - Montere taksperre

  Del 6 - Montering av bindingsverk og tak med oppløft

  Del 7 - Montering av frontboard

  Del 8 - Montering av undertak/sutak

  Del 9 - Montering av mønekam

  Del 10 - Montering av sløyfer og lekter

  Del 11 - Montering av vannbrett og utlekting av vegg

  Del 12 - Montering av panel

  Del 13 - Montering av takutspring og vindskier

  Del 14 - Montering av gesimskasser

  Del 15 - Montering av takrenner/takfotbeslag

  Del 16 - Innramming av dør og vindu

  Del 17 - Montering av hjørnekasser

  Del 18 - Legging av takstein

  Del 19 - Hvordan forankre takstein på garasjetak

  Del 20 - Legge vannbord på garasje

  Del 21 - Montere trapp og gulv i garasjen

  Hvilken garasje skal du velge?

  Vi leverer garasjer fra Igland Garasjen som fører en rekke forskjellige garasjemodeller: VVelg mellom tradisjonelle modeller, funksjonelle modeller med ekstra rom til lagring og oppbevaring, så vel som modeller som enkelgarasjer, dobbelgarasjer, tippelgarasjer og rekkegarasjer. 

  Øk boligens verdi med en garasje

  En ny garasje vil øke verdien på boligen din. Ved å kontakte Igland Garasjen for et tilbud, vil du få god hjelp og veiledning slik at modellen du velger harmonerer godt med boligens uttrykk og finish.

  Er du bitt av basillen og ønsker tips til andre byggeprosjekter som gir boligen din et verdiløft? Les hvordan du kan bygge en pergola og få mer for boligen din.

  Trenger du hjelp til å bygge garasjen?

  En garasje regnes for å være et enkelt bygg hvor du har mulighet til å legge inn mye egeninnsats. Dersom du ikke har særlig erfaring med å bygge, anbefaler vi deg som et minimum å bruke fagfolk til reisverket slik at du får et solid grunnlag å bygge videre på. 

  Dessuten har Igland Garasjen dyktige montører som hjelper deg å reise garasjen, enten du skal bygge enkelgarasje, dobbelgarasje eller en hel rekkegarasje i sameiet der du bor. 

  De bistår dessuten med råd og veiledning dersom du må sende inn en byggesøknad, byggemetode og andre ting du bør tenke på i byggeprosessen. 

  Kontakt Igland Garasjen for en uforpliktende prat ved å sende inn en garasjeforespørsel.