Glassrekkverk Plastmo

Har du tenkt på glass til terrassen? Med glassrekkverk kan du nyte utsikten fullt ut og samtidig gjøre terrassen eller uteplassen enda romsligere. Med Plastmo glassrekkverk skaper du uteidyllen du har drømt om! Plastmo skiller på glassrekkverk for montering i høyden og glassgjerde for montering på bakken. Leverandøren har også løsninger for trapper og port/grind. Les mer om dette nedenfor!

Glass til terrassen er noe mange drømmer om. Slike glassrekkverk er blitt stadig mer populære fordi rekkverkene rett og slett ser bra ut! Pris på glassgjerder, som noen kaller dem, finner du også her på nettsiden. Bruk søk eller navigér deg frem via hovedmenyen. 

Rekkverk i aluminium og glass

Plastmo bruker blant annet aluminium i produktene. 

 

Plastmo glassrekkverk kort oppsummert:

 • Solid og sikkert men samtidig pent
 • Komplett løsning med få deler: enkel montering
 • Lang levetid og lett å vedlikeholde
 • Plastmo gir 15 års garanti på overflatebelegget
 • Mulighet for spesialtilpasninger og egne mål

Komplett løsning med mange bruksområder

Bruksområder:

 • Terrasser
 • Altaner
 • Levegg (vindskjerming)
 • Balkonger
 • Sikring
 • Hems

Glassrekkverket har, i tillegg til sitt elegante utseende og sikkerhetsfunksjon, den egenskapen at glasset skjermer mot vær og vind – omtrent som en levegg.

Plastmo leverer både glassrekkverk (for montering i høyden) og glassgjerde (for montering på bakken og opp til 50cm over).

Glassene produseres til ditt prosjekt og på dine mål. Det vil si at produktene kan bestilles i andre farger, høyder og bredder enn standard sortimentet. Det finnes også løsninger for trapper og port/grind i ulike varianter.

Alle stolper, deler og nødvendig tilbehør leveres i pakker samtidig, slik at du kan sette i gang med monteringen (husk at glass, håndløper, skjøtestykker og endebunn selges separat). Du velger slev mellom topp- eller frontmontering.

Aluminiumstolpene har spor som gjør produktet til et av de enkleste på markedet å montere, så de aller fleste kan klare å gjøre det selv. Men skulle du ønske det, kan du få bistand og veiledning med Montér Byggeservice.

Varierte farger og materialer, samt mulighet for spesialtilpasninger gir deg full fleksibilitet i prosjektet ditt:

Kvalitet i alle skjøter

Både rekkverket og gjerdet er SINTEF-testet, og innehar beviselig styrken og stabiliteten som kreves av norske regelverk. Vær klar over at dersom plattingen eller terrassen ligger høyere enn 50cm over bakken, må du velge rekkverket (opptil 10m over bakken).

Begge løsningene avsluttes med en håndløper i aluminium, som minsker risikoen for delaminering og misfarging av folien. Så sikre er Plastmo på kvaliteten disse produktene, at de tilbyr 15 års garanti på både glassgjerdet og glassrekkverket. Garantien gjelder flassing av overflatebelegget på aluminiumprofilene (Mer info om dette finner du hos Plastmos hjemmeside).

Glassrekkverket består av 2-lags 8,8mm herdet og laminert sikkerhetsglass. Glasset er designet slik at det ved brudd vil splintre i mange små deler, og henge igjen i folien mellom de to glasslagene i stedet for å spre seg.

Ønsker du å beregne pris for ditt prosjekt, kan du benytte Plastmos egne rekkverkskalkulator (linken tar deg til Plastmo.no).
For å bestille, kontakt ditt nærmeste byggevarehus.