Glassrekkverk fra Icopal

Med glassrekkverk fra Icopal får du maksimalt ut av utsikten, og et stilfullt uttrykk.

  Hvorfor velge glassrekkverk fra Icopal?

  • Solid og sikkert
  • Enkel montering
  • Mange bruksområder
  • Høy kvalitet
  • Får lyset og naturen tettere på
  • Elegant design

  Ved å bruke glassrekkverk får du en fleksibel løsning, som er sikker og elegant. Det kan fint brukes både ute og inne, og egner seg godt til både boliger og næringsbygg.

  Glassrekkverk i høy kvalitet

  Glassrekkverk fra Icopal består av klart, herdet laminert sikkerhetsglass, som festes med solide festeanordninger i syrefast stål. Glasset er meget sikkert og har en tykkelse på 8,76 mm. Hele glassrekkverket har en høyde på 1 m over ferdig gulv. Håndløperen og rekkverksstolpene leveres i syrefast stål. Alt er laget av høy kvalitet, for å sikre mot at personer kan falle gjennom glasset, eller at glasset kan løsne og falle ned.

  Glassrekkverk fra Icopal

  Glassrekkverk som er enkelt å montere

  Om du får noen til å montere glassrekkverket for deg, eller om du gjør det selv, kan det enten toppmonteres eller frontmonteres. Glasset festes i de fire ferdige påsatte glassfestene, som er festet i rekkverksstålpene.

  Som nevnt er glassrekkverk meget fleksibelt, med mål for glassfelt fra c/c 1200 mm, 1100 mm, 1000 mm, 900 mm, 800 mm, 700 mm, 600 mm, 500 mm, 400 mm, 300 mm og 200 mm.

  Glassrekkverk fra Icopal er produsert og levert i henhold til Norsk Standard NS-EN 1990, NS-EN 1991-1-1 Eurokode 1, 3, 9 og NS 3232. I tillegg tilfredsstiller den kravet i byggteknisk forskrift (TEK 10).

  Se også Icopals monteringsanvisning her.

  Interessert i å bestille glassrekkverk?

  Glassrekkverk fra Icopal kan bestilles i mange av våre byggevarehus. Kontakt ditt nærmeste byggevarehus for prisinformasjon og leveringstid. Finn ditt nærmeste Montér byggevarehus her.

  Ønsker du en tett terrasse slik at du kan bruke området under som uteplass, eller til oppbevaring? Les om TIL-TAK Original her.