Pergo fant opp laminatgulvet for over tretti år siden. I dag er merket ensbetydende med vakre, praktiske gulv – en tradisjon forankret i historien om laminat. Historien begynte med en idé om å skape vakre gulv som kunne tåle hverdagens virkelige utfordringer og likevel se flotte ut etter flere års bruk. Av praktiske årsaker gjorde vi dem også svært enkle å legge og vedlikeholde.

Transparent Pergo logo banner
Foto: Pergo

Historien om laminat

På midten av 1970-tallet opplevde Perstorp Corporation i Sør-Sverige en drastisk nedgang i salget av sitt kjente høytrykkslaminat. For å gjøre noe med dette satte selskapet ned en komité i 1977 for å tenke ut andre mulige bruksområder for sitt en gang så dominerende produkt. Idédugnadsteamet ble kalt “Idé-77”, og de samlet inn over hundre ideer om alt fra bowlingbaner til ishockeyvantplater, venteskur på bussholdeplasser til kornsiloer.

Historien om laminat

Beste garantien på markedet

Den ekstreme slitestyrken er grunnen til at vi gir en garanti på opptil 33 år mot slitasje, flekker og falming av sollys – den beste garantien på markedet.

Pergo laminatgulv

For 35 år siden oppfant vi laminatgulv: et materiale som kombinerer vakkert design og langvarig holdbarhet ulik noe annet. Våre laminat har en utmerket komfort også, da de er fullt kompatible med innlagt gulvvarme. Pergo laminatgulv er laget for å tåle mange års bruk og fortsatt se like vakre ut.

Mann som legger Pergo