BerryAlloc

BerryAlloc® har et stort utvalg interiørløsninger for boligprosjekter og kommersielle prosjekter og kan tilby alt fra laminat-, vinyl- og parkettgulv til veggpaneler. Den omfattende BerryAlloc®-produktserien har livstidsgaranti, er holdbar og oppfyller gjeldende estetiske og tekniske krav: kvalitet, varierte utførelser, holdbarhet, levetid og enkel montering.

Transparent BarryAlloc logo banner
Logo: BarryAlloc

Laminat: et gulv av høy kvalitet for alle rom

BarryAlloc sin omfattende kolleksjon tilbyr en rekke ulike bordstørrelser. Du kan velge ekstra lange eller ekstra brede bord for at rommet skal føles større. Eller velge fiskebeinsmønster eller ekstra smale bord for å etterligne en klassisk parkett. Hos BerryAlloc® er kvalitet svært viktig. Derfor tilbyr vi livstidsgaranti på gulv som brukes i boliger. Gulvene våre gjennomgår tester for styrke, effekt av vannskade, misfarging, stabilitet og slitasje. Dette har resultert i et gulv du kan ha glede av i mange år.

Foto: Laminat gulv Grand Avenue Champs Elysées fra BerryAlloc

Vegger: du kan oppdatere stilen på badet og kjøkkenet ditt på null tid.

Ser du etter en allsidig, holdbar og enkel måte å fornye kjøkken- eller baderomsinteriøret på? BerryAlloc®-veggpaneler er den ideelle løsningen for deg. Velg blant et stort utvalg motiver med naturlig utseende, overraskende design og ulike flisestørrelser for å gi rommet en ny stil. Veggpaneler gir et flott resultat og er raskere og enklere å montere enn ekte fliser.

Foto: BarryAlloc Wall&Water Snow White

På utkikk etter mer inspirasjon fra BarryAlloc? Da kan du besøke bloggen til BarryAlloc 

BarryAlloc.no/inspirasjon