Transparent BarryAlloc logo banner
Logo: BerryAlloc

 

BerryAlloc

BerryAlloc tilbyr et bredt utvalg av interiørløsninger for private og kommersielle formål, inkludert laminatgulv, vinylplanker og -fliser, parkettgulv, høytrykksgulv og veggpaneler. BerryAlloc-produkter egner seg til alle typer interiør og livsstiler, og de er spesielt kjent for sin høye kvalitet, holdbarhet, enkel montering og moderne estetikk.

Laminat: et gulv av høy kvalitet for alle rom

Laminatgulv av premium kvalitet som er produsert i Belgia med et bredt utvalg av autentiske tredekorer, plankeformater og farger. Laminatgulv fra BerryAlloc har livstidsgaranti, og enkelte kolleksjoner er også vannavisende på grunn av BerryAllocs banebrytende hydro+-teknologi. Egnet for både bolig og kommersiell bruk.

Foto: Laminat gulv Grand Avenue Champs Elysées fra BerryAlloc

Høytrykksgulv

BerryAllocs høytrykksgulv produseres i Norge og kombinerer skjønnheten og styrken til skandinavisk teknologi og design. Kjent som verdens sterkeste gulv, er disse ekstremt støt- og ripebestandige gulvene perfekt egnet for områder med mye trafikk og travle miljøer. Men de er også ideelle for bruk i hjemmet dersom du er på jakt etter et gulv som tåler alt hva livet har å by på.

Strong wood floors

Med BerryAllocs trefinergulv får du det beste fra to verdener: Det varme og vakre utseendet til ekte tre, med lettheten og holdbarheten til et gulv som er sterkere enn parkett – like vakkert, og laget for å vare. Strong wood floors fra BerryAlloc ble skapt med miljøet i tankene og er laget av trevirke fra ansvarlig forvaltede skoger. Gulvene er også svært holdbare takket være velprøvde BerryAlloc-innovasjoner som Ultimtec – en løsemiddelfri, ultrabestandig og ekstra matt lakk – og AluLoc Prime, et robust låsesystem som gjør gulvet svært enkelt å montere.

Ta deg tid til å se for deg det riktige gulvet i hjemmet ditt.

BerryAllocs Floorfit-verktøy gir deg svar på alle spørsmålene dine. Gi liv til fantasien og finn gulvet som passer for deg og livsstilen din. Bruk et øyeblikk på å finne den perfekte matchen og opplev gleden som følger med.

BerryAlloc.no/floorfit