Gulvlegging på 1-2-3

Etter å ha valgt hvilket type gulv du skal legge, er det leggingen av gulv som står for tur. Her har vi samlet fremgangsmåtene for hvordan legge parkett, heltregulv, så vel som ordinært laminat og laminat i fiskebensmønster. Velg gulvtypen som er aktuell for deg og se video og fremgangsmåter. 

Slik legger du parkett

Dersom du er ute etter et gulv med et naturlig uttrykk, som er behagelig å trå på og som holder godt på varmen er et parkettgulv tingen for deg. Parkett egner seg godt på soverom og i oppholdsrom som stuen. Se fremgangsmåten for hvordan å legge ditt neste parkettgulv.

Slik legger du laminatgulv

Ute etter et gulv som krever lite vedlikehold og er svært slitesterkt? Da er sannsynligheten stor for at du er ute etter et laminatgulv. At gulvet kan fås i en rekke strukturer og finisher og dessuten er lett å legge selv, kommer også godt med. Se våre filmer for hvordan legge laminat i fiskebensmønster, i trapp eller på ordinært vis her.

Slik legger du heltregulv

Ønsker du et gulv som er 100% miljø- og allergivennlig og som kan slipes ned flere ganger? Da er et gulv i heltre tingen for deg. At jobben er mer omfattende er ikke til å komme unna, men et massivt tregulv gir et eksklusivt preg og et nydelig resultat når jobben er gjort. Vi viser deg hvordan du legger heltregulv – ved bruk av lim, skruer eller flytende.

Tilbake til prosjektet