Slik bytter du tak

På eldre hus og hytter kan det være nødvendig å bytte tak. Da har man også muligheten til å endre type og farge, og oppdatere husets fasade. Vi guider deg gjennom byggeprosjektet!

Tak og  blå himmel
Foto: BMI Zanda

 

Før du begynner å bytte tak

Har du et tak som trenger vedlikehold eller må skiftes ut? Vi har samlet alt du trenger å vite om tak samlet på denne siden. Vi tilbyr gratis taksjekk, tips om takplater, takrenner, taksikring og generelt vedlikehold av ditt tak som forlenger levetiden.

Vi guider deg gjennom hele byggeprosjektet. Her vil vi se på:

  1. Planlegging: Behov og valg av tak
  2. Bytte tak: Torvtak, tretak, takplater, takshingel og takstein
  3. Vedlikehold

Alle varene kan du kjøpe i vår nettbutikk og vi leverer varene helt hjem til deg hvis du vil. Lurer du på noe? Ta kontakt med oss, vi kan veilede deg!

Be om pris på ditt byggeprosjekt

Steg 1: Planlegging: behov og valg av tak 

Taket er blant de viktigste elementene på et hus. Det skal beskytte mot vær og vind og holde varmen inne, samtidig kan det brukes til å fremheve boligens unike stil og design. Det finnes mange alternativer i dagens marked, men det trenger ikke være vanskelig å velge. Vi hjelper deg å finne den taktypen som passer nettopp dine behov og ønsker.

Steg 2: Bytte tak 

Steg 3: Vedlikehold av tak 

Taket bør sjekkes hver vår og høst. Følg sjekklisten og vurder tilstanden til taket ditt. Dersom det er skader på taket ditt må dette utbedres omgående for å hindre ytterligere følgeskader.

Relaterte prosjekter

 Relaterte tjenester