Slik får du tett tak over terrassen

Om du ikke vil bygge helt selv, har vi ferdige takløsninger i flere varianter til terrassen din - se mulighetene her.

  Jumbolite fra Plastmo
  PVC-platene JumboLite kan legges begge veier, for best mulig utnyttelse av materialene. Foto: Plastmo

  Enten du ønsker en takløsning i gjenvinnbar PVC, polykarbonat eller et termotak  - vi har garantert et terrassetak som passer for deg!

  Tett tak over terrassen

  Et terrassetak i polykarbonat skjermer for været, men kan likevel gi deg følelsen av å sitte under åpen himmel.

  Med SunGlaze fra Plastmo får du et gjennomskinnende tak over terrassen med klar eller sotet plate, som ligner på herdet glass. Den kan fint brukes til overbygg der det ikke er krav til isolering. Med sin stilrene og moderne utførelse passer det til de fleste hustyper.

  SunGlaze leveres i standard bredde på c/c 60 cm i klar og sotet, og i tre ulike lengder: 3, 3,6 og 4,2 meter. Dermed fungerer dette tette taket også ypperlig over for eksempel balkong og inngangsparti.

  SunGlaze krever lite vedlikehold og er raskt og enkelt å montere. Konstruksjonen bygges etter lokale vær og snøforhold, og de solide takplatene tåler norsk klima. Så du trenger ikke frykte ulykker selv om det skulle blåse hatter og høy eller komme store snømengder.

  Lyst til å bestille, eller vite mer om hvordan du kan få tett tak over terrassen? Ta kontakt med ditt nærmeste byggevarehus for en prat.

  Enkelt tak over uteplassen

  JumboLite og JærboPro er to taktyper som passer for deg som ønsker et tett tak over terrassen uten at det nødvendigvis må være gjennomsiktig.

  JumboLite kommer i tre utførelser - klar, hvit eller sotet. Dette er et solid tak, både med tanke på slagstyrke og lysinnslipp. PVC-platene er laget i 100 % gjenvinnbart materiale, så dette kan du montere med god samvittighet.

  JærboPro er vårt tøffeste tak innenfor denne kategorien. Her får du meget høy slagstyrke, et produkt som tåler høye og lave temperaturer godt og hele 15 års garanti. Disse takplatene fremstilles av materialet polykarbonat, som er et ekstra solid plastmateriale. Med JærboPro behøver du heller ikke male lektene hvite.

  Både JumboLite og JærboPro fremstilles med ekstra UV-beskyttelse. Hele 99,9 % av de skadelige UVA og UVB-strålene filtreres bort. Det beskytter ikke bare huden din, men sørger for ekstra lang levetid på taket.

  En uteplass under tak for hele året

  Termotak er løsningen for deg som ønsker deg ei skikkelig utestue. Her får du ikke bare tett tak over terrassen, men et helt rom som sørger for å holde deg både tørr og varm uansett årstid.

  Termotaket TwinLite har stilrent design som gjør at det passer til de fleste hus. Med store vindusflater eller skyvedører slipper du inn masse luft og lys, slik at du bevarer følelsen av uterommet. Du slipper kondens, og velger selv hvor tykke termoplatene skal være ut fra ditt behov. TwinLite 10 mm passer best til uisolerte utestuer og overbygg og egner seg dermed best for deg som først og fremst bruker rommet i vår- og sommermånedene. TwinLite 16 mm benyttes i utestuer med isolerte gulv og vegger, og gjerne også termovinduer. Vårt mest solide termotak heter TwinLite 32 mm. Med dette installert får du en ekstra stue som kan brukes hele året.

  Lyst til å vite mer om hvordan du kan få tett tak over terrassen? Ta kontakt med ditt nærmeste byggevarehus for en prat.