Alt om strømsparing

Isolering, vinduer, varmepumpe eller vedovn? Det er mye du kan gjøre for å redusere strømkostnadene, her gir vi deg en oversikt over tips og råd til strømsparing i hjemmet.

Generelle strømsparingstiltak

God isolasjon og effektiv oppvarming er en forutsetning når du skal spare strøm, særlig i eldre boliger. Her får du våre beste strømsparingstips til hobbysnekkeren.

Etterisolasjon

Isolasjonens viktigste oppgave er å holde varmen inne og kulda ute. Her får du vite mer om etterisolasjon i boligen.

Vinduer

De fleste har hørt om 2-lags og 3-lags glass når det kommer til vinduer. Men hva betyr det egentlig og hvordan vet du hva som passer best til ditt prosjekt?

Skal du ha 2-lags eller 3-lags vindusglass?

Les mer
to eller trelags vindu

Varmepumpe 

En varmepumpe gir boligen varme på vinteren, og kjøler den ned om sommeren. Med en effektiv varmepumpe sparer du både miljøet og lommeboken – sjekk utvalget og artiklene våre her.

Vedfyrt varme 

Med dagens ustabile og svært høye strømpris, øker også etterspørselen etter brensel. Selv om også vedprisene har økt, lønner det seg fortsatt å varme opp boligen med vedfyrt varme.

Panelovn 

På tide med ny varmeovn, men usikker på hvilken oppvarmingsmetode du bør bruke? Her får du svar på alle de vanligste spørsmålene tilknyttet valg av ny ovn.