Moelven logo banner
Foto: Moelven

 

Moelven

Som en av Skandinavias ledende leverandører av trebaserte byggprodukter; leverer vi produkter og løsninger til industri- og handelskunder samt til bygg- og entreprenørkunder i prosjektmarkedet.

Terrasse og uterom

Terrassebord fra Moelven er naturprodukter i heltre. Utvalget av terrassebord er stort og mulighetene er mange. Vedlikeholdsvennlige terrassegulv kan være tilnærmet vedlikeholdsfritt, mens de tradisjonelle trykkimpregnert terrassegulvene ofte er svært prisgunstige.

Terrasse og uterom fra Moelven

Terrassebord

Gulv

Gulvet har en stor rolle i folks hjem og blir ofte beskrevet som rommets sjel. Hvilket gulv du velger har mye å si for hvordan rommet oppfattes.

Moelven eik herregårdsgulv rustic

Bærekraft

Moelven har en lang historie, og selskapet kan se tilbake på mer enn 120 års drift. Grunntanken har likevel alltid vært den samme: å bruke naturressursen fra skogen til det fulle.

Moelvens bærekraftsarbeid er prioritert etter hva slags betydning det har for både omverdenen og oss selv, samt lagt vekt på hvor vi kan gjøre størst forskjell.

Det meste av vår virksomhet er basert på et naturlig fornybart råstoff, som i tillegg er naturens egen løsning for karbonfangst og lagring, nemlig tre.

Det viktigste punktet i vår bærekraftstrategi er derfor å jobbe for å foredle råstoffet med et så lite klimaavtrykk som mulig, og å jobbe for at en så stor andel som mulig av våre ferdigvarer blir en del av varige bygg og konstruksjoner slik at de kan fortsette å binde karbon så lenge som mulig.

imageqw1bq.png

Les mer om bærekraft på Moelven sin hjemmeside