Hjemlevering – Få varene levert hjem

Bestill på nett og få byggevarene levert dit du trenger dem.

Kvinne får en stor pakke levert på døren fra en mann i POstNord uniform og bil.

 

Spar tid – Få varene levert dit du trenger!

Bestill enkel varer i nettbutikken og få de levert helt hjem. Vi kan levere de fleste varer helt hjem til deg i hele fastlands-Norge (ikke Svalbard).

Du kan sitte hjemme i sofaen og bestille det du trenger til ditt byggeprosjekt, og deretter får varene levert på døra. Du trenger ikke å bekymre deg for om du får alt inn i bilen, eller om det er tung å bære. 

Kom i gang med handelen her!

Levering fra kun kr. 99,-

Vi tilbyr både levering av mindre pakker til kun kr. 99,-, og levering av trelast og større varer med kranbil for kr. 1099,-

Du kan få varene levert der du trenger dem, skal du pusse opp hytta eller bygge platting for svigermor, får du alt rett dit du trenger det!

Vi leverer med kranbil

Kjøper du trelast eller større varer på nett levere vi dem hjem til deg med kranbil. Enkelt og praktisk! Du må ikke kjøre med tilhenger, eller tenke på om det er plass i bilen. Alle varene til din nye terrasse kan komme levert hjem til deg.

Kranbil fra Optimera leverer byggevarer på byggeplass

 

Bredt utvalg og gode priser

Vi har et bredt utvalg av byggevarer og trelast på monter.no. Skulle det være noe du ikke finner på nett, kan du ta kontakt med ditt nærmeste byggevarehus for bestiling.Vi kan skaffe det aller meste! Noen tyngre varer, som for eksempel takstein og belegningstein, er ikke tilgjengelig for kjøp på monter.no.

Les mer om hvordan hjemlevering fra Montér fungerer