Rektangulær kledning gran grunnet 16x98 mm hvit

Rektangulær kledning gran grunnet 16x98 mm hvit
Rektangulær kledning gran grunnet 16x98 mm hvit

Rektangulær kledning gran grunnet 16x98 mm hvit

Du må legge minst 1 vare i handlevognen
30,90 per løpemeter
løpemeter *
*

Trelast hos Montér selges i ulike lengder, bestilt mengde vil derfor kunne avvike. Du blir kun trukket for antall løpemeter du får utlevert i byggevarehuset. Minste bestillingsvolum er 10 løpemeter.

Hjemlevering (Bestillingsvare)
Montér Lillestrøm (Ikke på lager)
  • Behandlet gran
  • Grunnet kledning
  • God vedheft
  • Beskyttet mot råte
  • Beskytter veggkjernen

Produktinformasjon

Varenr: 7495354

NOBB: 49075282

Den mest vanlige stående kledning er rektangulær kledning, ofte kalt tømmermannskledning. Grunnet kledning er industrielt overflatebehandlet med et middel som gir god vedheft for toppstrøk og beskyttelse mot råte. Det gjør at man blir mindre avhengig av værforhold og årstid for montering. Toppstrøk med fargepigmenter bør påføres så raskt som mulig etter montering. Hovedfunksjonen til kledningen er å beskytte veggkjernen mot klimapåvirkninger og mekaniske skader. Man bør bruke en utlektet, luftet og drenert kledning som gjør det mulig å oppnå to-trinns tetting av veggen. Vann som driver inn bak kledningen, blir drenert ned og kledningen tørker raskt ut pga. sirkulasjonen i luftespalten. Stående kledning monteres vertikalt og bør spikres på horisontale lekter som er festet i stenderne. Den vanligste tømmermannskledningen utføres med 148 mm brede, jevntykke over- og underliggere. Omlegget bør være 25 mm. Bunnen av stående kledning bør skråkappes.

For å holde vurderinger og produktanmeldelser mest mulig relevant, er det kun kunder som har kjøpt dette produktet som kan gi vurdering og skrive produktanmeldelser.