Klimatiserte listverksrom

Når du skal legge listverk, kan du regne med oss i Montér. I tillegg til å ha Norges største utvalg av listverk, leverer vi listverk som ikke krymper. I mange av våre byggevarehus får du nemlig lister som står i støvfrie, tempererte og fuktstyrte rom - og som dermed er klare til montering samme dag som du tar dem med hjem.

  Listverksrom hos Montér
  Hos oss i Montér finner du klimatiserte listverksrom med et bredt utvalg listverk og utforinger. Foto: Montér

  Montér listene med en gang og unngå krymp

  Visste du at lister bør akklimatiseres før montering slik at du ikke risikerer at de krymper etter at de er montert? Vi har klimatiserte listverksrom i mange av våre byggevarehus, som gjør at du kan være trygg på at listene ikke krymper etter montering! 

  I tillegg kan du montere listene med en gang du kommer hjem. Kjøper du lister som ikke er akklimatisert må du nemlig vente i hele 48 timer før de kan monteres, ellers risikerer du at de krymper etter at de er montert. Dette kan skape sjenerende glipper og sprekker som kunne vært unngått.

  Montér tilbyr klimatiserte listverksrom slik at du kan montere listene samme dag som du kjøper dem i byggevarehuset.

  Mange av våre byggevarehus tilbyr klimatiserte lisverksrom. Inne på byggevarehussiden kan du se hvilke tjenester ditt nærmeste byggevarehus tilbyr.