Gavekort

På jakt etter den perfekte gaven? Kjøp et gavekort som kan brukes i alle våre Montér byggevarehus! Beløpet bestemmer du selv.

  Kjøp et gavekort fra Montér i gave til hobbysnekkeren.
  Kjøp et gavekort fra Montér i gave til hobbysnekkeren. Design: Montér

  Gaven som hever standarden

  Med gavekort fra Montér velger mottakeren selv hva han eller hun vil bruke det på. I våre byggevarehus finnes alt fra maling og hageredskaper til verktøy, festemidler og ikke minst byggematerialer. Så enten det skal males, pusses opp, renoveres eller bygges – Har Montér alt som trengs for å få jobben gjort!

  I Montér er vi opptatt av å hjelpe kundene våre med prosjektene, uansett størrelse og omfang. Vår egen Byggeservice-avdeling kan hjelpe til i valgene, og anbefale dyktige håndverkere når det er behov for det.

  Kjøp gavekort hos Norges største byggevarekjede

  Montér er en del av Optimera AS, Norges største byggevarekjede. Vi har nærmere 150 byggevarehus fra nord til sør. Våre butikker tilbyr et bredt utvalg av varer og tjenester – som håndverkerformidling, mengdeberegning, gratis utlån av tilhenger, tegning av kjøkken, Montérkonto og hjemkjøring.

  • Gavekort kan kjøpes i alle våre byggevarehus
  • Du bestemmer selv beløpet
  • Gavekortet kan fylles og aktiveres på nett eller i våre byggevarehus, men allerede brukte kort kan ikke fulles opp igjen på nytt
  • Mottakeren får full kontroll på sin saldo og utløpsdato gjennom mobilappen «iGive Gavekort». Informasjonen kan også leses av i kassen i byggevarehuset
  • Gavekortet kan brukes til å betale deler, eller hele kjøpesummen i våre byggevarehus
  • Gavekortet har en gyldighet på 1 år fra utstedelsesdato. Datoen står på kortet og er tilgjengelig i appen
  • Det fysiske gavekortet har samme størrelse som et kredittkort, og leveres i et fint gavekortomslag med konvolutt