Drive-in

Hos de fleste av våre Montér byggevarehus finner du "drive-in" i utebutikken. På den måten kan du enkelt plukke varene du trenger eller få hjelp til å hente dem frem, og legge dem rett i bilen eller på tilhenger.

  Vi hjelper deg å finne byggevarene

  Hos de fleste av våre Montér byggevarehus har vi «drive-in». Du kan du ta med deg bilen og kjøre inn i vår utebutikk. Der kan du plukke de varene du vil ha og legge dem rett i bilen eller på tilhenger. Vi kan også hjelpe deg med å plukke varene, og vi har truck tilgjengelig for tyngre løft.

  Plukk byggevarer under tak

  Du står under tak, tørt og skjermet for vær og vind, mens du lett kan finne de varene du vil ha. Vår betjening hjelper deg gjerne. Når varene er plukket betaler du enkelt i kassa. 

  Hos Montér byggevarehus tilbyr vi drive-in slik at du enkelt kan handle trelast og laste det rett på bil eller tilhenger.

  Vi tilbyr drive-in gjennom utebutikken i mange av våre byggevarehus. På den måten kan du enkelt kjøpe trelast.

  Få varene med deg hjem

  Fant du noe du ville ha som du ikke får plass til i bilen? Vi hjelper deg med hjemkjøring. Er plankene til terrassen for lange? Da har vi kapp-muligheter tilgjengelig. Vi har alt du trenger til ditt byggeprosjekt, og vi hjelper deg med å få det med deg hjem!

  Gratis utlån av tilhenger

  Trenger du å låne tilhenger? Det har vi også! Kontakt ditt byggevarehus eller bestill på nett her.