Slik finner du den beste kjøkkenleverandøren

Hvilken kjøkkenleverandør er best for deg? Jakten på beste kjøkkenleverandør kan være en krevende oppgave. Her er en guide som hjelper deg!

Kjokkenleverandor og kjokkenkonsulent aubo
Å være en god kjøkkenleverandør handler både om kjøkkenkonsulenten, kvaliteten på kjøkkenet, valgmuligheter, design og prosessen som helhet fra A til Å.

Kjøkkenleverandørtips 1:

Hvordan fant andre den beste kjøkkenleverandøren? Spør venner, familie og naboer! Personlige erfaringer er gull verdt. Du kan også finne tilbakemeldinger på nett.

Her kan du lese tilbakemeldinger fra andre som har valgt Aubo kjøkken

Kjøkkenleverandørtips 2:

Besøk ett kjøkkensenter! Der får du et bedre inntrykk av kvalitet på materialer og design. Enten du er ute etter en kjøkkenleverandør i Trondheim, eller en kjøkkenleverandør i Kristiansand – Montér har kjøkkensentre i hele landet. Finn ditt nærmeste her!

Kjøkkenleverandørtips 3:

Når du skal finne den beste kjøkkenleverandøren er den beste ressursen kjøkkenkonsulenten din. Kjemi som stemmer, og at dere har en felles forståelse for prosjektet er også avgjørende – da får både du og leverandøren det beste resultatet.

Vi tegner ditt drømmekjøkken! Montérs kjøkkeneksperter hjelper deg i gang med et kostnadsfritt og uforpliktende kjøkkenmøte. Les mer og bestill ditt kjøkkenmøte her!

Kjøkkenleverandørtips 4:

Hva skjer hvis en skuff slutter å fungere etter et par måneder? Husk å sjekke hvilke garantier kjøkkenleverandøren stiller i det nye kjøkkenet.

Ta kontakt med et av våre kjøkkensentre for å vite mer om utvidet garanti på danske kvalitetskjøkken fra Aubo.

Kjøkkenleverandørtips 5:

For å unngå overraskelser er det lurt å sjekke hvordan kjøkkenet ditt leveres. Noen kjøkkenleverandører leverer kanskje hvitevarer en dag og elementene en annen dag, mens leverandører som for eksempel Aubo leverer alt samlet på samme dag.

Kjøkkenleverandørtips 6:

Skaff flere tilbud og les det med liten skrift! Et billig tilbud betyr ikke et billig kjøkken. Er hvitevarer og montering inkludert? Hva med forarbeid, håndverkere og el- og rørleggere? Husk også at prisen kan variere stort basert på materialer og kvalitet.

Ute etter nytt kjøkken? Book et kostnadsfritt og uforpliktende kjøkkenmøte med en av våre kjøkkeneksperter ­– så hjelper vi deg i gang.