Skreddersydde kjøkken er vår viktigste oppgave

Et skreddersydd kjøkken tilpasses nøyaktig dine ønsker og behov. Som eksklusiv forhandler av danske kvalitetskjøkken fra AUBO, oppfyller vi din kjøkkendrøm.

 

Når du skal planlegge et nytt kjøkken er det flere behov som skal tas hensyn til, både når det gjelder stil og funksjonalitet. Kanskje ønsker du deg ekstra mye benkeplass, eller hva med flere kjøkkenvasker? Det handler om å tilpasse hvert enkelt kjøkken til hver enkelt kunde, uansett hva ønskene er.

Dette er både Carsten Birkekær Rasmussen og Anette Voigt enige om,

begge to kjøkkenkonsultenter for AUBO.

Rasmussen har sitt daglige virke som innehaver av AUBO i Odense, mens Voigt på sin side er kjøkkenansvarlig hos AUBO Sølsted.

  • Når vi tegner kjøkken bygger vi det opp som et sett med byggeklosser. Disse kan kombineres og krysses i alle retninger når det gjelder design, farger og materialer, og slik oppnår vi en totalt skreddersydd løsning.

Det forteller Birkekær Rasmussen og fortsetter:

  • Disse byggeklossene, eller elementene, er tilgjengelige i mange ulike størrelser, farger og design. Og siden ingen mennesker er like, så får heller ingen av våre kunder like kjøkken. Å tilpasse kjøkkenet etter hver enkelt kundes behov er det viktigste for oss.

Tilpasser kjøkkenet i alle ledd

I tegneprosessen av et nytt kjøkken er mange klar over valgmulighetene av benkeplater og fronter. Det er imidlertid lett å glemme at skap og skuffer også skal passe for deg.

  • Det er viktig å huske valgmulighetene bak frontene. I skaper og skuffer finnes det nemlig en jungel av kombinasjonsmuligheter for å tilpasse oppbevaringen!

Skreddersydde kjøkken forener design og drømmer

Annette Voigt har jobbet som butikkansvarlig og kjøkkenkonsulent i flere år, og har også bakgrunn som kjøkkendesigner. Hun brenner for å oppfylle hver kundes kjøkkendrøm, og har ennå ikke tegnet to like kjøkken.

  • Den ene dagen tegner jeg et stort kjøkken med en grønn benkeplate i marmor, og neste dag ønsker en annen kunde seg et snekkerlignende kjøkken. Det gjør jobben min ekstremt spennende, forteller hun.

Hvert kjøkken er skreddersydd og tilpasset den enkelte kundes smak og behov.

– Det er kun fantasien som setter grenser. Alle har forskjellig smak og forskjellige drømmer. For meg er det spesielt viktig å visualisere kundens behov, slik at de blir sikre på at løsningene jeg velger virkelig passer for dem. Å skreddersy kjøkken er vår viktigste oppgave, oppsummerer Voigt.

Ønsker du også et skreddersydd kjøkken? Bestill et kostnadsfritt kjøkkenmøte med en av våre dyktige kjøkkenkonsulenter!

Les flere saker