Alt om interiørmaling

Et malingsstrøk kan endre stemningen i rommet og huset fullstendig. Hos oss får du kvalitetsmaling og maleutstyr fra kjente leverandører, som passer til alle typer overflater, og i alle farger og glansgrader. På denne siden har vi samlet alt du trenger for å oppnå vellykket resultat.

Prismatch på interiørmaling

 

Prismatch og fornøydgaranti

Hos oss i Montér får du alltid like lav eller lavere pris når du handler maling. Vi matcher prisen på maling gjennom vår prismatch. Det betyr at vi matcher alle identiske varer hvis det fremlegges bevis på at malingen er billigere hos en konkurrent.

På vår egen Opus-mailing gir vi deg i tillegg 100% fornøydgaranti. Du kan være helt sikker på at Opus-maling har like god, eller bedre kvalitet enn andre malingsmerker. Er du ikke fornøyd med ditt kjøp av Opus-maling kan du bytte til en annen maling i samme prisklasse innen 10 dager. Dette gjelder selv om du har brukt produktet.

Bilde av grå nyanser Opus interiørmaling
Foto: Opus

 

Fargekart og inspirasjon

Her kan du se flere av fargekartene som definerer interiørtrendene denne høsten. Ta en titt på fargekartene fra våre leverandører. La deg inspirere av fargekart fra noen år tilbake, eller la deg forføre av de nye fargetonene for året - årets fargekart fra Jotun, STORIES,  inkluderer en serie av uttrykksfulle og håpefulle nyanser.

Dyktige malingseksperter hjelper deg med valg av maling

Vi har tro på at et godt og bredt utvalg til riktig pris, sammen med god og kynding veiledning fra kunnskapsrike selgere, vil gi deg den beste handleopplevelsen når du skal handle maling. Derfor har vi sertifiserte malingseksperter i alle våre byggevarehus - som gleder seg til å hjelpe deg på vei med ditt neste maleprosjekt!

Vi anbefaler at du har sett fargen på fargeprøve og vært innom et byggevarehus før du bestiller ferdigblandet maling. Per i dag selger vi kun hvit base i vår nettbutikk, men ønsker du ferdigblandet maling kan du bestille det via dette kontaktskjemaet

Finn ditt nærmeste byggevarehus

Maleverktøy

Godt utstyr er halve jobben. For et perfekt resultat trenger du kvalitetsutstyr – Det får du hos oss. Utforsk utvalget av pensler, ruller og annet maleutstyr fra kjente merkevarer, i alle prisklasser. Enten du skal male inne eller ute, så har vi alt du trenger for å gjøre jobben så enkelt som mulig. 

Usikker på hvilket maleverktøy du skal velge?

Da hjelper vi deg gjerne. Jotun har en rekke maleruller og pensler for en rekke forskjellige formål. Enten du skal male taket eller ønsker å gi sprossene et nytt strøk maling, har vi maleutstyret du trenger for å få et godt resultat. 

Tips og råd om hvordan du maler