Gulvprøver i butikk

Vi har gulvprøver på våre mest populære laminat -og parkettgulv. Nå kan du i fred og ro kjenne på gulvet og kvaliteten, og du kan be venner og familie om råd. Legg gulvprøvene i rommet der du planlegger å legge nytt gulv før du bestemmer deg. Gulvprøvene koster kun 25,- per stk. som refunderes ved retur. Besøk et av våre byggevarehus og se etter gulvprøver i vår gulvutstilling.

Besøk våre byggevarehus og se

Hvordan velge riktig gulv?

Mulighetene er mange og utvalget er stort fra det lyseste lyse til det elegante og mørke. Riktig farge og overflatebehandling gir deg et resultat som står i stil til huset, og som tåler slitasjen det utsettes for. Mangfoldet i vårt utvalg vil derfor tilfredsstille både de som ønsker tradisjonelle løsninger, og de som vil sette sitt personlige preg i boligen. Vi kan tilby gulv, som passer til ditt behov og din stil, enten du ønsker parkett, heltre, laminat eller klikkvinyl. Vi har også listverk som er tilpasset gulvene i utførelse og farge. Valg av rett list kan være prikken over i-en. Våre gulv er meget holdbare og mange av dem har livstidsgaranti, aquastop og er ekstra slitesterke for private hjem.

 

Finn din stil

De viktigste vurderingene ved kjøp av gulv er å finne ut hvilken stil du ønsker deg, og hvilket gulv som passer inn i ditt hjem. Gulvet er bokstavelig talt basisen i en bolig. Finn gjerne gulvet før du pusser opp vegger og tak. Legger du gulvet på langs, virker rommet lenger og legger du gulvet på tvers virker det bredere. Tips! Lag et moodboard/idèkart!

Lag et idèkart for rommet du skal pusse opp

Et idèkart er en sammensetning av fargeprøver, produktprøver, inspirasjonsbilder, tekstiler og materialer som systematiserer og gir et inntrykk av hvordan et rom kan fremstå når det er ferdig innredet. Når vi setter idéene sammen blir det et visuelt og fint bilde som gir en god pekepinn på det ferdige resultatet. Kall det gjerne en visuell fortelling om interiør for å se at alt passer fint sammen. Eksempler på moodboard/idèkart ser du under.

Bra for deg, bra for miljøet

Alle våre mest populære laminat -og parkettgulv har vi prøver av som du kan ta med deg hjem, og de koster kun 25,-, Når du er ferdig med prøvene kan du returnere de og få pengene i retur. Bra for deg, bra for miljøet. Gulvprøvene finner du i våre gulvutstillinger i ditt lokale byggevarehus, eller du kan spørre en av våre medarbeidere.

våre tjenester

Ferdig Montert gulv

Les mer
FM gulv

Visste du at?

Lyse gulv gir en større romfølelse, mens mørke gulv mindre og mer lunt. Og at gulvlister i samme farge som gulvet vil visuelt øke størrelsen på gulvet.

Hvite gulv gir god romfølelse og et moderne uttrykk

Lyse, varme hvitfarger på parkettgulv er fortsatt populære blant nordmenn. De gir en god romfølelse og et moderne uttrykk. Hvitpigment får spillet i treverket til å leve i takt med skiftende lys. Et hvitt gulv i kombinasjon med lyse vegger får et hvilket som helst rom til å se større ut. I et rom med lite naturlig lys kan et hvitt gulv gjøre rommet lysere. Men hvitt er ikke bare hvitt. I vårt store parkettutvalg finner du alt fra helhvit, hvitpigmentert, naturhvit og steinhvit til kremhvit. Det kan gå i toner som kjølig  varm hvit eller gråaktig hvit. Finn den hvittonen som passer best inn i ditt interiør og til din personlige stil.

Helhetlig stil med lister i samme finish som gulvet

Ved å velge listverk i samme finish som gulvet, vil du visuelt øke størrelsen på gulvet og gi en opplevelse av et rommet er større enn det er. Det er gode muigheter for å leke seg med listverk til gulvet. Tenk bare på hvordan bruken av profilerte lister, eikelister og lister malt i samme farge som veggen vil påvirke et rom i tre ulike retninger!